Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού: Mαχαίρωσαν κρατούμενο!

Έφερε τραύματα στους γλουτούς!

30 Μαρτίου 2019 16:13
Νέο επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού: Mαχαίρωσαν κρατούμενο!

Ένα ακόμα άγριο επεισόδιο με μαχαίρωμα κρατουμένου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν έναν Αλβανό κρατούμενο σε κελί της 5ης πτέρυγας, ο οποίος ήταν άγρια χτυπημένος και μαχαιρωμένος.

Να σας θυμήσουμε την Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού!

Οι δράστες τον είχαν μαχαιρώσει στους γλουτούς.

Ο τραυματίας μετεφέρθη στο νοσοκομείο των κρατουμένων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μαφία των φυλακών: Οι δύο δικηγόροι κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση!

Κατηγορία για εγκληματική οργάνωση, αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δικηγόροι, Γ. Αντωνόπουλος μαι Χρ. Κιουμουρτζή που συνελήφθησαν χθες με ένταλμα του ειδικού ανακριτή αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας Ευ. Νικόπουλου, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα για τη σύλληψη εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία αναφέρει πως η εγκληματική οργάνωση για την οποία κατηγορούνται οι δυο δικηγόροι συστάθηκε το 2014 και από τότε οι κατηγορούμενοι ως μέλη της φέρονται να έχουν διενεργήσει σωρεία αξιόποινων πράξεων, ανάμεσα στις οποίες ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιάσεις, απειλές και άλλα.

Οι δυο δικηγόροι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Αντωνόπουλος δεν αποδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση, όπως δήλωσε και ο συνήγορος του Αλ. Λυκουρέζος, ο οποίος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share