Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Oι πρώτες εικόνες από την πινακίδα που βρίσκεται στον αέρα στη Συγγρού!

Δείτε φωτογραφίες από την πινακίδα που παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα!

29 Μαρτίου 2019 16:06
Oι πρώτες εικόνες από την πινακίδα που βρίσκεται στον αέρα στη Συγγρού!

Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από πολύ χαμηλά και είναι μπλοκαρισμένοι και οι γύρω δρόμοι. Άγνωστο πότε θα ανοίξει ξανά ο δρόμος.

Μια πινακίδα που μπορεί να έπεφτε από λεπτό προς λεπτό μέσα στην μέση της λεωφόρου Συγγρού, σήμανε συναγερμό στις αρχές. Ο δρόμος έκλεισε στο ρεύμα ανόδου προκειμένου να μην γίνει ατύχημα.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και φτάνουν και τα 9 μποφόρ ξεκόλλησαν τμήματα της πινακίδας τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν στον δρόμο την ώρα που την λεωφόρο Συγγρού διασχίζουν χιλιάδες αυτοκίνητα. Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού και έκανε εκτροπή κυκλοφορίας από την οδό Κράτητος στο ύψος του Άγιου Σώστη.

Να σας θυμήσουμε οτι στην Κρήτη: Απίστευτη κακοκαιρία- Δυο πτήσεις προς Ηράκλειο επέστρεψαν στην Αθήνα!

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς μεγάλη αφού πρέπει μέσα από τα στενά να καταφέρουν να βγουν σε κάποιο σημείο της Συγγρού και να συνεχίσουν την διαδρομή τους. Τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα χαμηλά στην άνοδο της Συγγρού και οι οδηγοί σε απελπισία. Και για κάποιους δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής.

Εκτροπή κυκλοφορίας στην άνοδο της Λ. Συγγρού!

Διαπιστώθηκε κίνδυνος αποκόλλησης της πινακίδας λόγω των ισχυρών ανέμων και η κυκλοφορία εξετράπη έως ότου σταθεροποιηθεί η πινακίδα και εκλείψει ο κίνδυνος ατυχημάτων!

Να σας θυμήσουμε οτι στην Κρήτη λόγω της Απίστευτης κακοκαιρίας Δυο πτήσεις προς Ηράκλειο επέστρεψαν στην Αθήνα!


Σε εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού προχώρησε η τροχαία από το ύψος της οδού Κράτητος, έως την οδό Γαλαξία. Αιτία της εκτροπής είναι ότι μία πληροφοριακή πινακίδα της λεωφόρου είναι ασταθής λόγω των ισχυρών ανέμων και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων. Ετσι, η κυκλοφορία εκτρέπεται μέχρι να σταθεροποιηθεί η πινακίδα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share