Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό: Τους κατασπάραξαν κροκόδειλοι ενώ έτρεχαν να γλιτώσουν απο τους αστυνομικούς!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη!

29 Μαρτίου 2019 15:12
Τραγικό: Τους κατασπάραξαν κροκόδειλοι ενώ έτρεχαν να γλιτώσουν απο τους αστυνομικούς!

Σοκ με το περιστατικό στην Αυστραλία, καθώς η αστυνομία φοβάται ότι δύο έφηβοι Αβορίγινες κατασπαράχθηκαν από κροκόδειλους κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο, όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί στο όρος Έλιοτ στο Κουίνσλαντ.

Να σας θυμήσουμε επίσης οτι στην Αυστραλία: Γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο ξεβράστηκε σε ακτή!


Οι έφηβοι τρομοκρατημένοι το έσκασαν με τα πόδια και άρχισαν να τρέχουν. Ξεκίνησε λοιπόν μια καταδίωξη στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε μια ελώδη περιοχή που είναι γεμάτη κροκόδειλους.

Οι αστυνομικοί τους είδαν να τρέχουν μέσα στο έλος και από τότε έχασαν τα ίχνη τους. Αυτό που φοβούνται είναι ότι είχαν τραγικό τέλος, ενώ γίνονται έρευνες στην περιοχή για να εντοπιστούν ίχνη τους.

Η απίστευτη στιγμή που ιπποπόταμοι σώζουν ένα γκνου από τα σαγόνια κροκοδείλων!

Η φύση δεν σταματά να μας εκπλήσσει και τώρα είναι η αλληλεγγύη αυτή που μπαίνει στο στόχαστρο του ζωικού βασιλείου.

Όπως αποκαλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βιντεάκι που ξεπήδησε από τη Νότια Αφρική, όταν ένα γκνου πέφτει θύμα επίθεσης κροκοδείλων. Και ενώ όλα θα τέλειωναν κανονικά εκεί για το ζώο, οι ιπποπόταμοι που παρατηρούσαν είπαν να επέμβουν, σώζοντας την παρτίδα της ζωής του γκνου.


Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια λιμνούλα δίπλα στο φράγμα Gezanftombi της Νότιας Αφρικής και συνελήφθη από το προσωπικό του Chasin' Africa Safaris. Το οποίο είπε πως παρά τη διαβόητη φήμη των κροκοδείλων, οι ιπποπόταμοι είναι απείρως πιο επικίνδυνοι για τον άνθρωπο…
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share