Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεαρή ξεσπά σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μαρτυρίας! - Η 19χρονoη καταδικάστηκε σε 2 μέρες φυλάκισης! (Video)

Τι συνέβη;

29 Μαρτίου 2019 08:19
Νεαρή ξεσπά σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μαρτυρίας! - Η 19χρονoη καταδικάστηκε σε 2 μέρες φυλάκισης! (Video)

Η έφηβος της Ουάσινγκτον, η οποία απομακρύνθηκε από μια γέφυρα 60 ποδιών το περασμένο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, έδωσε συναισθηματική μαρτυρία πριν η πρώην φίλη της οδηγηθεί μακριά με χειροπέδες!

Ο Jordan Holgerson έσπασε σε δάκρυα καθώς προσπάθησε να μιλήσει για τη στιγμή που η Tay'Lor Smith, 19 ετών, την έσπρωξε από τη γέφυρα του Moulton Falls στις 7 Αυγούστου 2018.

«Δεν ζήτησα τίποτα από αυτά, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ο φίλος που μου είπε ότι άλλαξε τη ζωή μου για το χειρότερο», δήλωσε ο Holgerson στον δικαστή.

Να σας θυμήσουμε και ένα περιστατικό με τον Μουρίνιο: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση!

Ο έφηβος, ο οποίος ήταν μόλις 16 ετών κατά τη διάρκεια του τρομακτικού περιστατικού, έσπασε στη συνέχεια με δάκρυα και δεν μπορούσε να τελειώσει τη δήλωση του.

Ένας υπέρμαχος στη συνέχεια συνέχισε να διαβάζει τα λόγια του Holgerson, θυμίζοντας πώς ο έφηβος σκέφτηκε ότι «θα πεθάνει» όταν τραβήχτηκε από το νερό.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έβλεπα το χρώμα μου να αλλάζει το σώμα από το δεύτερο », διάβασε ο συνήγορος.

Η μητέρα του Holgerson Genelle πήρε επίσης τη θέση, λέγοντας στον δικαστή ότι δεν πιστεύει ότι ο Σμιθ «έδειξε οποιαδήποτε τύψη» και έπρεπε να πάει στη φυλακή για όσο διάστημα η κόρη της ξόδεψε στο νοσοκομείο.

Δείτε τις στιγμές τρόμου στη Μόσχα: Γέφυρα άνοιξε στα δύο (video)

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Αδιανόητο: Πατέρας και γιός σκότωσαν αρκούδα και τα αρκουδάκια της και μετά πανηγύρισαν!

Οργή προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο Άντριου Ρένερ και ο γιός του σκοτώνουν μια αρκούδα που ήταν σε χειμερία νάρκη στην Αλάσκα και στη συνέχεια πανηγυρίζουν γι' αυτό με high-five.

Στο βίντεο φαίνονται πατέρας και γιός να πλησιάζουν με τα σκι τους στη φωλιά της αρκούδας στο Esther Island. Στη συνέχεια προχωρούν σε σφαγή των τριών ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων ζώων ενώ τα μικρά αρκουδάκια ακούγονται να φωνάζουν μετά τους πυροβολισμούς κατά της μητέρας τους, και μετά δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για το... κατόρθωμά τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε προκαλέσει φρίκη στην Κοζάνη: Σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και αποκεφάλισαν έγκυο αρκούδα!

Ο ένας ακούγεται, μάλιστα, να περηφανεύεται ότι «δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας συνδέσουν με αυτό, έτσι πιστεύω».
Τους δύο κυνηγούς έκανε τσακωτούς η κάμερα που είχε τοποθετηθεί προκειμένου οι επιστήμονες να παρακολουθούν τις τρεις αρκούδες στο πλαίσιο ερευνητικής εργασίας.

Η σφαγή, όπως γράφει ο Guardian, σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο με τις αρχές στην Αλάσκα να δίνουν το βίντεο στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Ο Άντριου Ρένερ καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση και 20.000 δολάρια πρόστιμο ενώ ο γιος του υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία ενώ και για τους δύο ανακλήθηκε η άδεια του κυνηγού.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share