Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μόλυναν τρόφιμα με απορρυπαντικό!

Ασύλληπτο! Ήθελαν να στείλουν στον θάνατο μικρά παιδιά!

29 Μαρτίου 2019 07:53
Σοκ σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μόλυναν τρόφιμα με απορρυπαντικό!

Με απορρυπαντικό είχαν μολυνθεί - σκόπιμα - τρόφιμα που προσφέρθηκαν σε παιδιά βρεφονηπιακού σταθμού στο Λεβερκούζεν, χωρίς ωστόσο τελικά να καταναλωθούν, καθώς η μυρωδιά ήταν έντονη και το πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα.

Για «θρασύτατη επιμόλυνση» τροφίμων τα οποία προορίζονταν για παιδιά ηλικίας 2-5 ετών έκανε λόγο η Εκκλησία του Λεβερκούζεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία είναι χορηγός του συγκεκριμένου σταθμού, στον οποίο φιλοξενούνται καθημερινά 60 παιδιά. Διαβάστε ακόμα για τα τρόφιμα θάνατος στην αγορά!

Όταν εντοπίστηκε αρχικά το πρόβλημα, θεωρήθηκε ότι υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής του φαγητού. Κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου ωστόσο, η εκδοχή αυτή αποκλείστηκε και, όταν προέκυψε δεύτερο κρούσμα, το δείγμα ελέγχθηκε, για να εντοπιστούν ίχνη απορρυπαντικού, για το οποίο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί σπρέι.

Η Εκκλησία έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην κουζίνα του σταθμού, ήταν παρούσα και στα δύο περιστατικά και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αν και είχε ειδοποιηθεί σχετικά, ενώ πλέον δεν εργάζεται στον παιδικό σταθμό. Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι έρευνες διεξάγονται προς κάθε κατεύθυνση και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν περισσότερα δείγματα φαγητού και θα σταλούν για ανάλυση.

Όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Bild, είναι άγνωστο πόσο σοβαρό πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει στα παιδιά η ενδεχόμενη κατανάλωση των επιμολυσμένων τροφίμων. Καθώς ο δράστης παραμένει άγνωστος, κάποιοι γονείς επέλεξαν να αναζητήσουν άλλον παιδικό σταθμό, εγκαταλείποντας τον συγκεκριμένο.

22 χρονη φοιτήτρια: «Σκότωσαν την Αρετουλα» συγκλονιστικές εξελίξεις! Ο ρόλος σατανιστών στη δολοφονία του κοριτσιού,τι λένε οι γονείς της!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα γύρω από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας! Οι καταγγελίες και ο ρόλος των σατανιστών!

Η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο με την ένδειξη «αυτοκτονία», καθώς στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας. Όμως το σημείωμα αμφισβητήθηκε από τους γονείς της κοπέλας κάνοντας αναφορά για το περιεχόμενο του σημειώματος πως ήταν προϊόν υπαγόρευσης και όχι της βούλησης της 22χρονης.

Οι γονείς και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας θέτουν ερωτήματα και για τον τρόπο της φερόμενης αυτοκτονίας, αφού η κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Αναρωτιούνται επιπλέον γιατί να μπει στη διαδικασία να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν έκλεισε απλά τις συσκευές ή ακόμα και αν το έκανε και τα διέγραψε όλα γιατί άφησε τις συσκευές της ανοιχτές;

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε ωστόσο ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι γονείς ωστόσο αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και προχώρησαν σε μηνήσεις κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια μέσω του δικηγόρου τους κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα ενώ έχουν ήδη ζητήσει δεύτερη ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κάνουν «φύλλο και φτερό» την ζωή της 22χρονης σπουδάστριας αφού στη μήνυση που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Η οικογένεια συνδέει το θάνατο της Αρετής με την σύμπτωση της υπερπανσελήνου με την εαρινή ισημερία τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς την Πέμπτη, 21 του μήνα. Τότε περίπου τοποθετείται ο θάνατος της κοπέλας. Η σύμπτωση πανσελήνου - ισημερίας θεωρείται σημαντική ημερομηνία στους κύκλους των σατανιστών και η μέρα γιορτάζεται με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Μάλιστα στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο της 22χρονης κοπέλας από την Βαρβασαινα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνοντας πρόσωπα που «φλέρταραν» με τον σατανισμό και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να έγινε απόπειρα κάποιου είδους μύησης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης του και έτσι η αστυνομία έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα πάνω στα στοιχεία που διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share