Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tραγωδία Mall: Αποκάλυψη βόμβα! - Δεν πέθανε από την πτώση! (Video)

Νέα δεδομένα για την υπόθεση!

28 Μαρτίου 2019 20:37
Tραγωδία Mall: Αποκάλυψη βόμβα! - Δεν πέθανε από την πτώση! (Video)

Η τραγωδία που σημειώθηκε στο Mall έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να ταράξει τα δεδομένα και να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της τραγωδίας στο Mall, όπου το βράδυ της Τετάρτης μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πηδώντας από τον τρίτο όροφο!

Τα νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τα όσα ξέραμε.

Τι αποκάλυψε η μάρτυρας πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια για το περιστατικό!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκαν δηλώσεις μαρτύρων που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Μία δήλωσε αλλάζει τα δεδομένα με το θάνατο της 40χρονης, η οποία δεν πέθανε ακαριαία! Συγκεκριμένα η κοπέλα που ήταν παρούσα στο περιστατικό είπε: «Ήταν ένας γιατρός και της είπε "αν καταλαβαίνεις κούνα το κεφάλι σου" και εκείνη το κούνησε»!

Στο σημείο ήταν και η μουσικοσυνθέτης Φωτεινή Δάρρα, η οποία δήλωσε: «Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, προχώρησα λίγο και είδα τη γυναίκα στο πάτωμα. Είδα να τρέχει ο σεκιούριτι στο σημείο».

Πηγή: youweekly.gr

Τραγωδία στο Mall: Σ' αυτό το σημείο έπεσε νεκρή η 40χρονη!

Μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του Athens Mall και έχασε τη ζωή της.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως φάνηκε ήταν απλά για να εξακριβωθεί ο θάνατός της, ο οποίος μάλλον ήταν ακαριαίος.

Ποια είναι η νεκρή
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η άτυχη γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο. Η πτώση έγινε την ώρα που το εμπορικό κέντρο είχε πολύ κόσμο, με τους διερχόμενους όπως είναι φυσικό να παθαίνουν σοκ από τα όσα αντίκρισαν.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εκφράζει η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που κατέπεσε η άτυχη γυναίκα:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share