Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ιταλίδα νοσοκόμα απέκτησε παιδί με 13χρονο!

Φαίνεται πως είχε ψύχωση με τους ανήλικους, τους οποίους προσέγγιζε μέσω διαδικτύου!

28 Μαρτίου 2019 13:12
Αδιανόητο: Ιταλίδα νοσοκόμα απέκτησε παιδί με 13χρονο!

Η εισαγγελία της πόλης Πράτο την Ιταλία αποφάσισε ύστερα από επισταμένες έρευνες 20 ημερών να διατάξει τον κατ' οίκον περιορισμό της 31 ετών νοσηλεύτριας, που κατηγορείται για αποπλάνηση και σεξουαλική βία κατά ανηλίκου, με τον οποίο φέρεται πως έχει αποκτήσει ένα παιδί επτά μηνών!

Ο εισαγγελέας Τζουζέπε Νικολόζι διέταξε την κατ’ οίκον κράτηση της γυναίκας, ενώ χθες οι διωκτικές αρχές ερεύνησαν την κατοικία της και κατέσχεσαν έγγραφα και οπτικό υλικό, τον υπολογιστή της και το κινητό της τηλέφωνο.

Με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, που συνέλεξε η εισαγγελία, η 31 ετών νοσηλεύτρια, με το αθώο πρόσωπο, που ήθελε να την φωνάζουν «Χιονάτη», φαίνεται πως είχε ψύχωση με τους ανήλικους. Η γυναίκα, που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον τότε 13χρονο, είχε εμμονή μαζί του, τον παρακολουθούσε παντού, του έστελνε μηνύματα ακόμη και στις ώρες του σχολείου!

Να σας θυμήσουμε οτι στη Μεσσηνία: Αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι!

Στις 170 σελίδες της έκθεσης της εισαγγελίας εμφανίζεται ο ανήλικος να μην αντέχει πια την κατάσταση αυτή και να την εκλιπαρεί να σταματήσει να τον παρενοχλεί!

Η γυναίκα επαναλάμβανε διαρκώς στον ανήλικο πως το παιδί ήταν δικό του και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Μετά την έναρξη των ερευνών, η ύποπτη κατάργησε το προφίλ της στο Facebook, όμως οι αρχές κατόρθωσαν να το «κλωνοποιήσουν» και θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν εάν η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μέσο, σε συνδυασμό με τις άλλες σελίδες παιδικής πορνογραφίας.

Οι αρχές συνέλεξαν επίσης μαρτυρίες από το γυμναστήριο που σύχναζαν ο ανήλικος και η νοσηλεύτρια!

Κρήτη: Aνατριχίλα προκαλουν τα λόγια της 14χρονης που τη βίαζε ο πατέρας της! ''Φοβόμουν μη με αφήσει έγκυο''

Στις δικαστικές αίθουσες θα καθίσει σήμερα ο 49χρονος πα- τέρας, μια φρικτή υπόθεση με κατηγορούμενο έναν άνδρα, ο οποίος βίαζε και να ξυλοκοπούσε την ανήλικη κόρη του, σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.


Ο 49χρονος πατέρας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 6 μηνών, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για τα όσα κατηγορείται ότι έκανε στην κόρη του, η οποία κατά την τέλεση των αποδιδόμενων πράξεων ήταν μόλις 14 ετών.

Το 14χρονο κορίτσι φανερά σοκαρίσμενο από όσα έχει περάσει πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει στις αρχές λέγοντας: ''Φοβόμουν μη μείνω έγκυος από αυτόν!'' τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί την άνοιξη του 2017, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο 49χρονος - σήμερα - άνδρας βίαζε επανειλημμένα και χτυπούσε την ανήλικη κόρη του από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, τα ψυχολογικά τραύματα που είχε αποκομίσει η ανήλικη από τη σεξουαλική αλλά και τη σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της ήταν η αιτία να νοσηλευτεί δύο φορές: μία τον Φεβρουάριο και μία τον Μάρτιο του 2017.

Τον Ιούνιο του 2018, ο 49χρονος άνδρας, ο οποίος είχε προφυλακιστεί τον Μάιο του 2017, μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου, δικάστηκε και καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης, αλλά και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης
Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για την πράξη του βιασμού και σε κάθειρξη 12 ετών για την αιμομιξία. Επίσης, του επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών για αποπλάνηση, αλλά και φυλάκιση ενός έτους για την πράξη της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον καταδικασθέντα - κατά συγχώνευση - ήταν 20 έτη και 6 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έδρα αποφάσισε να μη χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του 49χρονου πατέρα. Έτσι, μετά την καταδίκη του από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος πήρε τον δρόμο της επιστροφής στη φυλακή, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share