Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έπεσε σε κώμα πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Δημόσια έκκληση για αίμα

Ώρες αγωνίας!

28 Μαρτίου 2019 11:32
Έπεσε σε κώμα πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Δημόσια έκκληση για αίμα

Ο Τάκης Μόσχος όπως σας είχαμε ενημερώσει δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηθοποιός μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων βρίσκεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει πέσει σε κώμα.

Στη σελίδα που φτιάχτηκε για τον ηθοποιό στο facebook βγήκε η εξής ανακοίνωση:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα . Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης σε ηλικία 27 ετών!

Θρήνος στην Βάρδα, στον Πύργο, αλλά και στην Πάτρα για τον θάνατο ενός νέου παιδιού που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τραγωδία χτύπησε και πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο!

Ο 27χρονος Πέτρος Σκλαβενίτης έφυγε από την ζωή μετά από ασθένεια που είχε, έχοντας δώσει μία γενναία μάχη για πάνω από ένα χρόνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στην Βάρδα, από όπου ήταν η καταγωγή του.

Η οικογένεια του διατηρεί στην Βάρδα τουριστικό γραφείο και ο Πέτρος Σκλαβενίτης ήταν γνωστός σε αρκετό κόσμο, καθώς οδηγούσε πολλές φορές τα λεωφορεία της εταιρείας του, ενώ είχε ιδιαίτερη αγάπη στον Παναθηναϊκό του οποίου ήταν οπαδός.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share