Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μεσσηνία: Αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι!

Η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε με την απολογία του 50χρονου!

28 Μαρτίου 2019 11:39
Μεσσηνία: Αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι!

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Καλαμάτας μετά την απολογία του έναν 50χρονο από περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την έφηβη κόρη της.

Η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού ανέφερε στην καταγγελία της ότι, στις 17 Αυγούστου του 2017, η κόρη της τής αποκάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της προσπάθησε να τη φιλήσει και έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της. Στον φερόμενο ως δράστη, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας είχε ασκήσει δίωξη με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη κάτω των 18 ετών και άνω των 14 ετών.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό κακοποιήσης στην Κρήτη: Aνατριχίλα προκαλουν τα λόγια της 14χρονης που τη βίαζε ο πατέρας της! ''Φοβόμουν μη με αφήσει έγκυο''

Η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε με την απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου, στον οποίο απαγορεύτηκε να πλησιάζει το κορίτσι σε απόσταση 20 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του, ενώ του επιβλήθηκαν ακόμη απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Φρίκη στον Βόλο: Κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του και τον αποκάλυψε ο γιος του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον ανακριτή Βόλου με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 40χρονος Βολιώτης πατέρας που κατηγορείται για κακοποίηση της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου δέκα ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα από τον Νοέμβριο του 2018 η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.

Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα σοκαριστικά της εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματιών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα.

Το ανήλικο κορίτσι ήταν χείμαρρος στις περιγραφές του όταν μίλησε για τις ασελγείς πράξεις στις οποίες εξαναγκαζόταν να προχωρεί παρά τη θέλησή του. Νόμιζε πως ήταν μόνη στο μαρτύριο αυτό που ζούσε καθώς δεν γνώριζε ότι ο αδερφός της είχε καταλάβει ό,τι συνέβαινε σε βάρος της.

Το κοριτσάκι ήταν «ανήμπορο» για να μιλήσει. Η ζωή είχε αλλάξει ραγδαία από τη μία στιγμή στην άλλη, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, ώσπου ο αδερφός της μίλησε και την απελευθέρωσε από τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share