Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Κύπρος: Υπόθεση μυστήριο με 66χρονη που κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα!

Το θύμα υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από την «απαγωγέα»!

28 Μαρτίου 2019 11:28
Κύπρος: Υπόθεση μυστήριο με 66χρονη που κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα!

Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε μια 66χρονη από τη Λάρνακα, μετά από καταγγελία 54χρονης γυναίκας, ότι την κρατούσε περιορισμένη στο σπίτι της από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά, καθώς η 54χρονη υποστηρίζει πως γνωρίστηκε με την 66χρονη τον Σεπτέμβριο του 2018 και τον Οκτώβριο είχε πάει στο σπίτι της για να την βοηθήσει σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κύπρος: Υπόθεση μυστήριο με 66χρονη που κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα!

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό στην Κύπρο: Σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο απαγωγέας των 11χρονων αγοριών!

Σύμφωνα με την καταγγελία την κρατούσε περιορισμένη και σε μια περίπτωση την ξυλοκόπησε.

Η 54χρονη υποστηρίζει ακόμα ότι η 66χρονη την συνόδεψε σε ΑΤΜ τράπεζας και την ανάγκασε να κάνει ανάληψη χρημάτων, τα οποία της πήρε.

Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο πως κρατούσε για τόσους μήνες η 66χρονη μια γυναίκα 54 χρονών στο σπίτι της και πως η 54χρονη κατόρθωσε να διαφύγει και να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η 66χρονη από τη πλευρά της ισχυρίζεται ότι η 54χρονη διέμενε μαζί της με τη θέληση της.

Βασίλης Καρράς: Στα χέρια απαγωγέων ο δημοφιλής τραγουδιστής! Αποκάλυψη!

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος όπως έγινε γνωστό έπεσε θύμα απαγωγής! Οι τραγικές ώρες για τον τραγουδιστή!

Η πληροφορία κυκλοφόρησε πριν από λίγο ώρες και εμείς δεν είχαμε παρά να την επιβεβαιώσουμε! Ο Βασίλης Καρράς έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα όχι μια αλλά τρεις φορές!

Όσο για τις συνθήκες της απαγωγής; Τραγικές! Ο Βασίλης Καρράς περιγράφει τα όσα έζησε και πως κόντεψε να πάει στον άλλο κόσμο όταν απήχθη… από αγνώστους με σκοπό το κέρδος.

undefined

Τα λέει μόνος του σε συνέντευξη που δίνει στο Νίκο Κοκλώνη, ως καλεσμένος του αυτό το Σάββατο το βράδυ στο «Its show time» στο Open! Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν μιλάει και στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει! Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share