Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Eπιθέσεις σε 13 υποκαταστήματα των «My Market» μέσα σε 10 λεπτά!

Προκάλεσαν φθορές με σφυριά και βαριοπούλες ενώ πεταξαν και μπογιές!

28 Μαρτίου 2019 10:18
Eπιθέσεις σε 13 υποκαταστήματα των «My Market» μέσα σε 10 λεπτά!

Μπαράζ επιθέσεων κατά υποκαταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στην Αττική.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε συνολικά 13 υποκαταστήματα μεταξύ άλλων σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Κεραμεικό, Παγκράτι, Ίλιον, Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η επίθεση ήταν συντονισμένη καθώς πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις 3 και τις 3:10 τα ξημερώματα.

Nα σας θυμήσουμε οτι είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market: Παραιτήθηκε και ο γενικός διευθυντής λειτουργίας!

Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν σφυριά και βαριοπούλες για να προκαλέσουν φθορές στις προσόψεις των καταστημάτων ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις πέταξαν και μπογιές.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί αν οι προσαχθέντες σχετίζονται με τις επιθέσεις.

Συνδικαλίστρια με τον ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market!

Συνεργαζόμενη συνδικαλίστρια με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του Μy Market που συνέταξε την επιστολή σοκ προς τους εργαζομένους των My Market με τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ.

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ Αλέκο Αρβανιτίδη, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, ενώ τη σχετική αναφορά επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης!

Ο κ. Μπέσης αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή του ότι το στέλεχος των My Market (η οποία εν συνεχεία απολύθηκε) παρέστη στο συνέδριο της ΓΣΕΕ το οποίο τελικά δεν έγινε λόγω των επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή... «έχουν δουλειά».

Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όσους... θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως είπε «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)»!

H επιστολή αυτή προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την οξύτατη αντίδραση κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share