Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Μάνα και κόρη εκδίδονταν μαζί... Απίστευτη αποκάλυψη!

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

28 Μαρτίου 2019 09:50
Καλλιθέα: Μάνα και κόρη εκδίδονταν μαζί... Απίστευτη αποκάλυψη!

Απίστευτη αποκάλυψη για μία μάνα και μία κόρη που εκδίδονταν μαζί στην Καλλιθέα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του νέου τρόπου με το οποίο εκδίδονται οι γυναίκες και στην χώρα μας.

Λέμε "και στην χώρα μας" γιατί στο εξωτερικό το φαινόμενο αυτό μέσω των social media, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ όπως παρατηρείται η έξαρση αυτή, την τελευταία 8ετίας...

Στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τετάρτη (28/03), η Άννα, μία από τις εκδιδόμενες κοπέλες στην Αθήνα, μιλάει για την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, αλλά και τον τρόπου που γίνεται το... ψάρεμα πελατών μέσω του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι υπάρχουν και περιπτώσεις ανήλικων.

Μάλιστα στο θέμα που προβλήθηκε, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και ενός ανθρώπου που διατηρεί site με ερωτικές αγγελίες, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπήρχε μία περίπτωση στην Καλλιθέα που εκδίδονταν μαζί μάνα και κόρη.

''Ροζ'' κύκλωμα: Η αποκαλυπτική μαρτυρία εκδιδόμενης ''Πως έμπλεξα στα δίχτυα τους''

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξάρθρωση του ''ροζ'' κυκλώματος που φέρεται να εξέδιδε νεαρές γυναίκες! Aυτή είναι η ομολογία που έκανε η 27χρονη εκδιδόμενη...

Αποκαλυπτική μαρτυρία έκανε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου μια πρώην εκδιδόμενη την οποία είχαν προσεγγίσει τα άτομα του ''ροζ'' κυκλώματος. '' Με προσέγγισε δημόσιο πρόσωπο να κάνω δική μου εκπομπή, μπλέχτηκα στα δίχτυα τους, είναι ένα επάγγελμα που έχει κυρίως άσχημα στοιχεία. Υπήρχαν φορές που αισθανόμουν ένοχη.'' ήταν μερικά από όσα ομολόγησε.

O κατηγορούμενος στο «Ροζ» κύκλωμα είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλούσε για τον εθισμό του στο σ3ξ!

Τι δήλωνε μπροστά στις κάμερες!
Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξάρθρωση του κυκλώματος που φέρεται να εξέδιδε νεαρές γυναίκες!

O κατηγορούμενος στο «Ροζ» κύκλωμα είχε εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλούσε για τον εθισμό του στο σ3ξ! Ο άνθρωπος που ''ψάρευε'' τα κορίτσια για να τα βάλει στο κύκλωμα βγήκε στην εκπομπή της Ανίττας Πάνια στο παρελθόν για να μιλήσει για τον εθισμό του. Το απόσπασμα μεταδόθηκε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share