Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόρεια Ιρλανδία: Νεκροί βρέθηκαν 3 ανήλικοι σε σχολική εκδήλωση!

Τι συνέβη;

28 Μαρτίου 2019 08:59
Βόρεια Ιρλανδία: Νεκροί βρέθηκαν 3 ανήλικοι σε σχολική εκδήλωση!

Σε μία ντίσκο ενώς ξενοδοχείου της Βόρειας Ιρλανδίας η αστυνομία της περιοχής έχει εντοπίσει περισσότερους από 600 ανθρώπους στους οποίους τρεις έφηβοι πέθαναν σε μια συντριβή. Επίσης λίγο καιρό πριν στην Ιρλανδία :2 νεκροί από την τροπική καταιγίδα Αλί που έχει σαρώσει και τη Βρετανία!

Η Αστυνομική Υπηρεσία δήλωσε ότι είχε συνομιλήσει με 267 μάρτυρες του ξενοδοχείου την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου.

Οι μαθητές Morgan Barnard, 17 ετών, ο Lauren Bullock, 17 ετών, και ο Connor Currie, 16 ετών, πέθαναν και τραυματίστηκαν κάποιοι άνθρωποι στην είσοδο του κτηρίου.

Η κοπελα και τα δύο αγόρια πέθαναν όταν περίπου 100 νέοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τη περιοχή καθώς ένα τεράστιο πλήθος επιχείρησε να μπεί μέσα στο ξενοδοχείο μάλλον για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Βόρειας Ιρλανδίας και επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε: «Μέχρι χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην έρευνα είχαν εντοπίσει 619 άτομα που βρίσκονταν στο χώρο το ξενοδοχείου το βράδυ της 17ης Μαρτίου».

Και τα 267 άτομα έχουν δώσει κατάθεση χρησιμοποιώντας κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς.

''Έχουμε λάβει σημαντικά μέτρα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στην αστυνομία'' δήλωσε ο αστυνομικός.
Σε ένα αφιέρωμα στο Facebook, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Connor δήλωσε: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για να ακούσουμε το τραγικό πόρισμα του αγαπημένου και σκεπτόμενου παίκτη και μέλους μας»

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας, δήλωσε επίσης ότι οι θάνατοι έχουν δημιουργήσει μια «κοιλάδα δακρύων» για τις κηδείες που πραγματοποιήθηκαν για τους τρεις νέους την περασμένη εβδομάδα.

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν έκκληση σε οποιονδήποτε άλλο να έρθει για να δώσει κάποια πληροφορία.

Σκάνδαλο στη Νότια Κορέα: Kρυφές κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείων!

Το φαινόμενο των ροζ βίντεο που στοχεύουν γυναίκες σε δημόσιους χώρους!

Στη σύλληψη δύο ανδρών που είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείων και αναμετέδιδαν ζωντανά στο Διαδίκτυο τις ιδιωτικές στιγμές των επισκεπτών προχώρησε η αστυνομία στη Νότια Κορέα.

Οι δύο ύποπτοι είχαν εγκαταστήσει τις κάμερες σε 42 δωμάτια τριάντα ξενοδοχείων σε δέκα πόλεις της χώρας από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι τις αρχές του μήνα. Το νέο σκάνδαλο ηδονοβλεψίας έρχεται στο φως μία εβδομάδα μετά την ομολογία ενός διάσημου τραγουδιστή και τηλεπερσόνας της Νότιας Κορέας, του Γιουνγκ Γιον Γιανγκ ότι βιντεοσκοπούσε κρυφά τις ερωτικές συνευρέσεις του με γυναίκες και αναρτούσε το υλικό στο Ίντερνετ εν αγνοία τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share