Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μαρούσι: Μυστήριο με γυναικα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall και αυτοκτόνησε!

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες!

28 Μαρτίου 2019 07:30
Τραγωδία στο Μαρούσι: Μυστήριο με γυναικα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall και αυτοκτόνησε!

Απίστευτη τραγωδία μέσα στο πολυκατάστημα The Mall Athens στο Μαρούσι, όπου μια γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, συγκλονίζει από το απόγευμα της Τετάρτης!

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι, αφήνοντας επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας και ασθενοφόρα, για να διερευνήσουν Maaγια τις συνθήκες του περιστατικού. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για νεαρή γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, καθώς δεν είχε κανένα χαρτί πάνω της, που να αποδεικνύει την ταυτότητά της.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall. Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε στο protothema.gr γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού. Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

«The Mall Athens»: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share