Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Οδηγός πετάει στον αέρα 14χρονο παιδί ενώ προσπαθεί να ξεφύγει απο την αστυνομία!

Ο 20χρονος οδηγός καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση!

28 Μαρτίου 2019 07:17
Σοκαριστικό: Οδηγός πετάει στον αέρα 14χρονο παιδί ενώ προσπαθεί να ξεφύγει απο την αστυνομία!

Σε φυλάκιση 16 μηνών καταδικάστηκε ο 20χρονος Μοχάμεντ Κασίμ Χουσείν για τα τραύματα που προκάλεσε σε έναν 14χρονο παιδί ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία με το αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά την καταδίκη του 20χρονου φαίνεται η στιγμή που «πετάει» στον αέρα τον 14χρονο Ιμπραήμ Αχμέντ.

Το μικρό αγόρι έκανε αρκετές τούμπες στον αέρα μετά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα που άλλαξαν τη ζωή του, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα παρόμοιο απίστευτο περιστατικό: Οδηγός μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο στη Σκωτία!

Η καταδίωξη που οδήγησε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λούτον τον Μάρτιο του 2018 όταν οι αστυνομικοί είχαν θεωρήσει ύποπτο το αυτοκίνητο που οδηγούσε τότε ο 20χρονος.

Τότε, μάλιστα, ο 20χρονος όχι μόνο είχε εγκαταλείψει το θύμα του αλλά είχε υποχρεώσει συγγενή του να δηλώσει ως κλεμμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του.

Οδηγούσε ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε συντρίμια!

Ένας οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου αξίας 250.000 ευρώ έδειχνε σε ένα πλήθος θαυμαστών τις ικανότητες του στην οδήγηση έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και σε ένα περίπτερο. Περιστατικά με απρόσεκτους οδήγους δεν είναι λίγα αφού οδηγός μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο στη Σκωτία!

Οι θεατές παρακολουθούσαν με τρόμο το περιστατικό καθώς το αυτοκίνητο περιστρεφόταν χάνοντας τον έλεγχο, και πέφτοντας πάνω σε ένα περίπτερο και στη συνέχεια πάνω στο δέντρο, προτού να γλιστρήσει σε τοίχο από τούβλα.

Πληροφορίες θέλουν τον οδηγό να διέφυγε χωρίς να το καταλάβει λόγο απροσεξίας. Ο οδηγός δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Όταν όμως κατάλαβε πως κατέστρεψε το γκρι σούπερ αυτοκίνητό του από τις ζημιές που είχε υποστεί τα έχασε και ξέσπασε.

Το δαπανηρό λάθος του οδηγού συνέβη μετά το γεγονός μιας εκδήλωσης με μηχανοκίνητα στο Λονδίνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αγοραστεί μόλις χθες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share