Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Ταξιδιώτης του χρόνου" ισχυρίζεται ότι ξέρει ποια θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ το 2045!

Πέρασε από τεστ αλήθειας !

27 Μαρτίου 2019 20:30

Ένας άντρας υποστηρίζει πως είναι ταξιδιώτης στον χρόνο, και αποκαλύπτει ποιος θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ το 2045.

Ο ταξιδιώτης του χρόνου, λέει πως γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και γνωρίζει πολλά για το μέλλον, ενώ συμφώνησε να συμμετάσχει σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους, θέλοντας να αποδείξει πως λέει την αλήθεια.

Σε πλάνο, λέει ότι έρχεται από το 2045 και ο ανιχνευτής εμφανίζει "αλήθεια" στην οθόνη του. Όταν ρωτήθηκε εάν οι δεινόσαυροι έχουν κλωνοποιηθεί απαντάει "ναι", υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ζωολογικοί κήποι με δεινοσαύρους.

Ο άνδρας υποστήριξε επίσης ότι γνωρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ το 2045.

Ποιος θα είναι; Η εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Γιολάντα Ρενέ.

Η Γιολάντα Ρενέ Κινγκ είναι 10 ετών και είναι η μοναδική εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και της συζύγου του Κορέτα.

Η νεαρή, πριν ένα χρόνο, είχε συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά της χρήσης όπλων και είχε μαγέψει με τον λόγο της. "Έχω ένα όνειρο, ότι φτάνει, ως εδώ! Δεν πρέπει να υπάρχουν όπλα στον κόσμο", είπε μεταξύ άλλων η Γιολάντα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι, υπάρχει και «Χρονοταξιδιώτης γεννημένος το 2043» αποκαλύπτει πότε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!

Απίστευτο στις ΗΠΑ: Δικαστήριο απαγόρευσε σε καταδικασθέντα να πίνει το αγαπημένο του αναψυκτικό!

Μια πρωτότυπη «καμπάνα» επέβαλε δικαστήριο της πόλης Μάουι σε έναν 21χρονο, που για τα επόμενα τέσσερα χρόνια απαγορεύεται να πιει το αγαπημένο του αναψυκτικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Maui News», η δικαστής Ρόντα Λου, επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή στον 21 ετών Κρίστοφερ Μοντιλιάνο, για κλοπή αυτοκινήτου.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περίεργο περιστατικό με 22χρονη πήρε τον τίτλο «Μις Χίτλερ»!

Ο Μοντιλιάνο, εξήγησε η δικαστής, συνελήφθη να οδηγεί παράνομα το αυτοκίνητο του ξαδερφού του, χωρίς δίπλωμα οδήγησης και κατευθυνόταν σε τοπικό παντοπωλείο για να αγοράσει αναψυκτικά.

Μόλις άκουσε η Ρόντα Λου ότι η Pepsi ήταν το αγαπημένο αναψυκτικό του 21χρονου, του ανακοίνωσε ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια που θα βρίσκεται σε αυστηρή επιτήρηση, δεν θα μπορεί να το καταναλώσει, χαρακτηρίζοντάς το «σύνδρομο στέρησης της Pepsi».

Παράλληλα τον καταδίκασε με χρηματικό ποσό της τάξεως των 100 δολαρίων καθώς και με 100 ώρες κοινωνικής απασχόλησης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share