Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρή γυναίκα στην παραλία του Balux στην Γλυφάδα!

Συναγερμός στις Αρχές!

27 Μαρτίου 2019 16:54
Νεκρή γυναίκα στην παραλία του Balux στην Γλυφάδα!

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις Αρχές για τον εντοπισμό πτώματος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας BALLUX στα Αστέρια Γλυφάδας, λίγες ώρες μετά από αντίστοιχη τραγωδία στο Αιγάλεω!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε 10 περίπου μέτρα από την ακτή.

Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, λευκής φυλής, περίπου 80-90 κιλά, ύψους περίπου 1,60 m, με μαύρα μαλλιά, έφερε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεύτερο κρούσμα στην Γλυφάδα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο μέσα σε λίγες ημέρες!

Σωτήρης Νίνος: Αυτός είναι ο γιατρός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Καλαμάτας - Τρίπολης!

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σε ηλικία μόλις 55 ετών ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ο Χανιώτης γιατρός Σωτήρης Νίνος.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο 177 χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως – Καλαμάτας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η κηδεία του Σωτήρη Νίνου, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας αποφοίτων 1981 του Α’ Λυκείου Χανίων, έγινε την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Η ειδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και στους ομίλους του αγωνιστικού μπριτζ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ

Σκληρό το «αντίο» για τον αγαπημένο όλων γιατρό, Σωτήρη Νίνο. Το νήμα κόπηκε απότομα πάνω στο οδόστρωμα κοντά στην Τρίπολη, στον γυρισμό από το φεστιβάλ Καλαμάτας.

Ξεχωριστός στο επάγγελμα του, ξεχωριστός στο μπριτζ, μα πιο πολύ ξεχώριζε στις καρδιές μας, μια που ήταν πάντα γλυκός κι ευγενικός, λιγομίλητος μα προσιτός. Ως γιατρός βοηθούσε αδιακρίτως αλλά και διακριτικά κι είχε ένα γέλιο κελαριστό που άγγιζε την ψυχή μας.

Τα Χανιά, απ’ όπου καταγόταν, η Θεσσαλονίκη, τόπος σπουδών του, αλλά και η αθλητική του πατρίδα, ως αθλητής του ΟΑΜΘ, όσο και η Αθήνα, όπου ζούσε και εργαζόταν, θρηνούν και υπόσχονται: αιωνία του η μνήμη.

Η ΕΟΜ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του.

Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Θεσσαλονίκης

Ημέρα γιορτής, ανήμερα 25ης Μαρτίου, διάλεξε να φύγει από κοντά μας ο Σωτήρης Νίνος.
Επιστρέφοντας οδικώς στην Αθήνα από την Καλαμάτα, όπου είχε λάβει μέρος στο φεστιβάλ μπριτζ, τραγικό τροχαίο ατύχημα έκοψε το νήμα της ζωής του.

Με καταγωγή από τα Χανιά, έζησε σαν φοιτητής Ιατρικής αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια εργάσθηκε στην Αθήνα σαν χειρουργός.

Νεαρός έμαθε και πρωτοέπαιξε μπρίτζ στον ΟΑΜΘ και παρέμεινε μέλος και αθλητής του ομίλου μας μέχρι το τέλος, βοηθώντας πάντα όπου και όποτε του ζητήθηκε.

Έξυπνος, με ωραίο χιούμορ, χαμογελαστός, καλόκαρδος, φιλόξενος, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει, καλός φίλος, εξαιρετικός επιστήμονας, υπέροχος άνθρωπος, ο Σωτήρης ήταν και θα είναι για πάντα ο αγαπημένος όλων μας.

Καλό ταξίδι φίλε, να είσαι καλά εκεί που πάς, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά, στο μυαλό, στις σκέψεις μας.
Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του φίλου και συμπατριώτη μας Σωτήρη Νίνου.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Σωτήρη, αιωνία η μνήμη σου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share