Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελληνικό: Τελικά δεν άρχισαν οι εργασίες!

Τι συνέβη;

27 Μαρτίου 2019 14:38
Ελληνικό: Τελικά δεν άρχισαν οι εργασίες!

Η κυβέρνηση είχε διαβεβαιώσει ότι τα έργα στο Ελληνικό θα αρχίσουν άμεσα. Όμως η γραφειοκρατία είχε άλλη γνώμη. Οι γραφειοκρατικές και οι δικαστικές διαδικασίες αποτελούν εμπόδιο για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το economistas, στις 23 Μαρτίου δημοσιεύθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης ακινήτου, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο για την έναρξη της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης που θα γίνει στη χώρα. Όμως, πριν εγκριθεί η μελέτη θα χρειαστούν γνωμοδοτήσεις από έξι διαφορετικά υπουργεία, την Περιφέρεια Αττικής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και τρεις δήμους. Αμέσως μετά, δίνεται χρόνος 60 ημερών σε όσους θέλουν να προσφύγουν κατά της μελέτης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής πέταξε εκτός αυτοκινήτου την μετέπειτα νεκρή γυναίκα! "Κυρά μου πάτε καλά; Περάστε έξω"!

Την πέταξε έξω από το ταξί και εν συνεχεία βρήκε φρικτό θάνατο!

Σοκάρει ο ταξιτζής και αυτόπτης μάρτυρας της οικογενειακής τραγωδίας στο Ελληνικό! Ο πρωταγωνιστής φαίνεται πως πέταξε εκτός ταξί την γυναίκα, πριν αυτή δολοφονηθεί!

Ο ίδιος είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του!

Στην συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτοντας πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη.

Ο επαγγελματίας οδηγός προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του αναφέροντας πως «ταράχτηκε», ενώ σε άλλο σημείο παραπονιέται ότι το ταξί του γέμισε αίματα «μέσα - έξω».

Το απόσπασμα μετά το 00:48:

Φωτογραφίες από το ταξί:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share