Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το δημόσιο ευχαριστώ αλλά και οι κατηγορίες από την κόρη της 90χρονης με τα τερλίκια!

Σε ποιους απευθύνθηκε;

27 Μαρτίου 2019 13:48
Το δημόσιο ευχαριστώ αλλά και οι κατηγορίες από την κόρη της 90χρονης με τα τερλίκια!

Για το κύμα αλληλεγγύης των Ελλήνων από όλα τα σημεία του πλανήτη, μίλησε στην κάμερα του Οpen Tv η Ιουλία, η κόρη της 90χρονης γιαγιάς που συνελήφθη επειδή πουλούσε αυτοσχέδια μάλινα υποδήματα, τα επωνομαζόμενα τερλίκια σε λαϊκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 200€.
«Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό, από την Αυστραλία, από τη Γερμανία, από τη Νορβηγία. Σας αγαπάω πολύ» λέει με δάκρυα στα μάτια η κα Ιουλία, για την συμπαράσταση του κόσμου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία έφτιαχνε και την ώρα του ρεπορτάζ τα τερλίκια της.

Αναφερόμενη στο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 90χρονη, η κυρία Ιουλία είπε: «Είδα το πρόστιμο μέσα σε κάτι χαρτιά από το τμήμα και δεν ήξερα τι είναι. Το λέω στη μαμά μου και μου είπε: «Ούτε ένα δεν πούλησα και μου έβαλαν και 200€ πρόστιμο;»

Για το πώς ένιωσε όταν την είδε στο τμήμα είπε: «Πρώτη φορά που μπήκα και είδα τι της έκαναν, ήταν παγωμένη. Τι έκανα έλεγε; Ο αστυνομικός μου είπε ότι δεν θα την έπαιρνα σπίτι. Θα την κρατήσουμε, θα βγάλουμε αποτυπώματα, μου είπε και μετά την πήγαν στο Μέγαρο. Ρώτησα τον αστυνομικό. Ήταν καταγγελία; Όχι, μου είπε, ήταν εντολή από πάνω να τους πιάσουμε όλους (σ.σ.: το παρεμπόριο)».

Τραγικό: Χειροπέδες σε 90χρονη που πουλούσε παντόφλες στην λαϊκή για να βγάλει τα προς το ζην!


Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί το κοινό αίσθημα!

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, συνέλαβε χθες (21/3) το μεσημέρι μία υπερήλικη γυναίκα 90 ετών, την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.
Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήματής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια.

Αφού τής πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό... Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Τζ. Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share