Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Παιανία: Νέα έκρηξη σε ATM τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα!

27 Μαρτίου 2019 08:21
Συναγερμός στην Παιανία: Νέα έκρηξη σε ATM τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Έκρηξη σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων που ήταν εγκατεστημένο σε κενό κατάστημα προκάλεσαν άγνωστοι στην Παιανία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Από την έκρηξη καταστράφηκε το ΑΤΜ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές μπήκαν σε παρακείμενη καφετέρια, φορώντας κουκούλες, και προειδοποίησαν τους δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα «μην βγείτε έξω θα ανατινάξουμε το ΑΤΜ».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκρήξεις σε ATM πλέον αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, αφού πριν από λίγες ημέρες ανατίναξαν ΑΤΜ στους Θρακομακεδόνες, που απέχει 50 μέτρα από Αστυνομικό Τμήμα!

Συναγερμός στα Χανιά: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ!

Εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε σε μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης που ήταν τοποθετημένο σε Σούπερ Μάρκετ στην περιοχή του Μάλεμε, στα Χανιά.

Άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο σούπερ προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο μηχάνημα της τράπεζας όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφή από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους καθώς οι δράστες φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr αγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει και το χρηματικό ποσό που πήραν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας Χανίων προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share