Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για την Ζήνα Κουτσελίνη: Θλίψη για τον θάνατο του νεαρού άνδρα!

Τραγωδία!

27 Μαρτίου 2019 07:35
Βαρύ πένθος για την Ζήνα Κουτσελίνη: Θλίψη για τον θάνατο του νεαρού άνδρα!

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά την διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης, όταν και ανακοίνωσε τον θάνατο ενός καλού της συνεργάτη! Λίγες ώρες μετά την περιπέτεια που είχε η ίδια με το ΕΣΡ!

Συγκεκριμένα "έφυγε" από τη ζωή ένας από τους πρώην εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Τελευταία, ανήκε στο δυναμικό του Star. Για τον θάνατό του μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πρόκειται για τον μοντέρ Παντελή Γαλάνη, ο οποίος απεβίωσε σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού εικονολήπτη Μανώλη Τρίκα στο Facebook.

Γλυφάδα: Αυτή είναι η 32χρονη: "Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών! Κατέβηκε όροφο όροφο και δεν έπεσε από το μπαλκόνι!"

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την περίεργη υπόθεση στην Γλυφάδα, με την πτώση άνδρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Η 32χρονη σύντροφός του, την οποία κατηγορεί ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, αφού έμεινε ελεύθερη από τις Αρχές στην συνέχεια μίλησε μπροστά στην κάμερα του Star και αποκάλυψε το πρόσωπό της αλλά και τις συνθήκες της υπόθεσης!

Η 32χρονη παραδέχεται ότι κλείδωσε τον άνδρα στο μπαλκόνι γιατί είχαν τσακωθεί και την χτυπούσε και εκείνος... εξαφανίστηκε όροφο όροφο ενώ αποκάλυψε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ήταν χρήστης!

Δείτε όλα όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share