Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση την Πέμπτη!

Διεκδικώντας την ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα!

26 Μαρτίου 2019 14:41
ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση την Πέμπτη!

Παναττική στάση εργασίας 8:00 π.μ.-12:00 μ.μ. και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 8:30π.μ., αποφάσισε για τις 28 Μαρτίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), διεκδικώντας την ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Να σας θυμήσουμε οτι στο Υπουργείο Υγείας: Καθαρίστριες κρέμασαν τις ρόμπες τους!

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «συνταγματική υποχρέωση της Κυβέρνησης είναι η ένταξή στα ΒΑΕ». Προσθέτει ότι ίδιοι επαγγελματίες αντιμετωπίζονται με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο, κάνει λόγο για «επικοινωνιακά κόλπα»και απαιτεί συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, κ. Αχτσιόγλου και ένταξη στα ΒΑΕ.

ΠΟΕΔΗΝ: Απευθύνει ερώτημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για το θάνατο της 16χρονης που πέθανε για Η1Ν1!

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείοΤρικάλων, εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων διατυπώνει το ερώτημα, το οποίο απευθύνεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αν στη νεαρή κοπέλα έγινε μοριακός έλεγχος για τη γρίπη.

Ρωτάμε το ΚΕΕΛΠΝΟ εάν στο κοριτσάκι έγινε μοριακός έλεγχος για τη γρίπη; Να μας πει ποιά είναι η αιτία θανάτου;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, ενώ είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης. Στη συνέχεια υπήρξε επιδείνωση της κατάστασης της και εξελίχθηκε σε ιογενής καρδιοπάθεια.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share