Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Παρών και ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Εδώ δεν χωράνε οπαδικά!

26 Μαρτίου 2019 13:46
Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Παρών και ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα για τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού!

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει τη διαδρομή του με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο λόγος για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος πήγε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, λίγα μετά μετά τον Βασίλη Σπανούλη!

Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Δεν γινόταν να λείψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! "Για πάντα στην καρδιά μου"!

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ποιοι έχουν στείλει στεφάνια;

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε πέρασε πολλά χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαικό προσκύνημα και την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλο, με τον οποίο διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις.

Έτσι, λίγο μετά τις 11:30, ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό παράγοντα, με κάποιους από τους φιλάθλους που βρίσκονται εκεί να τον χειροκροτούν.

«Ο Θανάσης και η οικογένεια έγραψαν ιστορία στον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει πάρα πολλά για τον σύλλογο. Ήμουν 15 χρόνια εδώ και μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν είναι μαζί μας πλέον, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας, τόσο ο Θανάσης, όσο ο Παύλος και ο Κώστας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοτς, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος

Δείτε εδώ το βίντεο του SDNA:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share