Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιβάτης επειδή έχασε τη στάση λεωφορείου έδειρε τον οδηγό!

Αγριεμένος πέταξε τον οδηγό έξω από την θέση του!

26 Μαρτίου 2019 13:55
Επιβάτης επειδή έχασε τη στάση λεωφορείου έδειρε τον οδηγό!

Ο επιβάτης έξαλλος πλησίασε τον οδηγό, τον έβρισε, τον πέταξε από την θέση του και τον χτύπησε επειδή... έχασε την στάση του.Τραγωδία στη Γκάνα: Σύγκρουση λεωφορείων- Πάνω απο 60 οι νεκροί!
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε μία πόλη της Κίνας. Ένας επιβάτης που ήταν αφηρημένος ξέχασε να κατέβει στην στάση του. Όταν ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει λίγο αργότερα, εκείνος αρνήθηκε.

Τότε, έξαλλος άρχισε να του φωνάζει και τον πέταξε από την θέση του οδηγού.

Μάλιστα, άρχισε να τον χτυπάει και να τον τραβάει από τα ρούχα του.
Όλα αυτά με το λεωφορείο να εξακολουθεί να κινείται!

Μεσολόγγι: Oδηγούσε φορτηγό με ξένες πινακίδες και χωρίς στοιχεία!


Ο 51χρονος οδηγός δεν είχε αφήσει παράβαση που να μην την κάνει!
Τσουχτερό διοικητικό πρόστιμο που αγγίζει τα 14.000 ευρώ (!) επιβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας σε βάρος του 51χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη και οδηγού ενός αγροτικού φορτηγού- «φάντασμα» που εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου- Αιτωλικού!

Ο 51χρονος δεν είχε αφήσει παράβαση που να μην την κάνει! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ενώ είχε δηλώσει ακινητοποίηση του οχήματος, του «φόρεσε» πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο φορτηγό και το χρησιμοποιούσε χωρίς να διαθέτει άδεια κυκλοφορίας αλλά ούτε και ασφαλιστήριο συμβόλαιο! Μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, του βεβαιώθηκαν τα βαρύτατα πρόστιμα που θα τον αναγκάσουν να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Σε ακόμη δυσκολότερη θέση βρέθηκε ένας 31χρονος Έλληνας που συνελήφθη σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ότι είχε παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα πραγματικά στοιχεία του αντιστοιχούσαν σε κλεμμένο όχημα κι έτσι κατασχέθηκε, ενώ ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Άλλο ένα περιστατικό πριν λίγο καιρό στο Μεσολόγγι: Τραυμάτισαν ηλικιωμένη με πέτρες για να τη ληστέψουν!

Επί σχεδόν δυο χρόνια κυκλοφορούσε με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 23 Ιουνίου του 2017 από ένα χωριό του Δήμου Ναυπλιέων, ένας 44χρονος αλλοδαπός! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Βόλτες με μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο έκανε και ένας ανήλικος, που υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Αγρίνιο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο 17χρονος Έλληνας συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share