Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ήταν αγνοούμενη από τις 15 Μαρτίου και επιτέλους βρέθηκε

Δείτε εδώ!

26 Μαρτίου 2019 13:13
Θεσσαλονίκη: Ήταν αγνοούμενη από τις 15 Μαρτίου και επιτέλους βρέθηκε

Αγνοούμενη από τις 15 Μαρτίου, ήταν η 16χρονη Κατερίνα Μ. Η Κατερίνα, έφυγε από το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη στις 15/03/19 και από τότε δεν την είδε κανείς. Από την πρώτη στιγμή, το "Χαμόγελο του παιδιού" και οι αρμόδιες αρχές άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να βρουν την ανήλικη κοπέλα. Τελικά η κοπέλα βρέθηκε στην Ελβετία.

Σε στενή συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές της Ελλάδας, προχώρησε απευθείας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης σε όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα Κεντρικά Αεροδρόμια και τους Διασυνοριακούς Σταθμούς της χώρας προκειμένου να αποκλείσει πιθανή φυγή της ανήλικης σε χώρες εκτός της Ελλάδας.

Πολύ σύντομα προέκυψαν πληροφορίες ότι η Κατερίνα πιθανόν βρισκόταν σε χώρα του εξωτερικού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σε διασυνοριακή ενημέρωση όλων των συνεργαζόμενων φορέων με σκοπό την αναζήτηση της ανήλικης σε ευρωπαϊκή κλίμακα.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση και εντατικές έρευνες, η Κατερίνα εντοπίστηκε στην Ελβετία και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ασφαλή επιστροφή της στην Ελλάδα.

Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται!

Aπό το βράδυ της Τρίτης...

Ο 28χρονος δικηγόρος που εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Το στοιχείο που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7.00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων.

Μάλιστα παρατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, καταθέτει αυτή τη στιγμή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το ότι ο 28χρονος δικηγόρος εργάζεται σε μεγάλο γραφείο που χειρίζεται βαριές ποινικές υποθέσεις

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share