Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Οδηγούσε ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε συντρίμια!

Τι συνέβη;

26 Μαρτίου 2019 09:57
Οδηγούσε ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε συντρίμια!

Ένας οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου αξίας 250.000 ευρώ έδειχνε σε ένα πλήθος θαυμαστών τις ικανότητες του στην οδήγηση έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και σε ένα περίπτερο. Περιστατικά με απρόσεκτους οδήγους δεν είναι λίγα αφού οδηγός μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο στη Σκωτία!

Οι θεατές παρακολουθούσαν με τρόμο το περιστατικό καθώς το αυτοκίνητο περιστρεφόταν χάνοντας τον έλεγχο, και πέφτοντας πάνω σε ένα περίπτερο και στη συνέχεια πάνω στο δέντρο, προτού να γλιστρήσει σε τοίχο από τούβλα.

 Οδηγούσε ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε συντρίμια!

Πληροφορίες θέλουν τον οδηγό να διέφυγε χωρίς να το καταλάβει λόγο απροσεξίας. Ο οδηγός δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Όταν όμως κατάλαβε πως κατέστρεψε το γκρι σούπερ αυτοκίνητό του από τις ζημιές που είχε υποστεί τα έχασε και ξέσπασε.

Το δαπανηρό λάθος του οδηγού συνέβη μετά το γεγονός μιας εκδήλωσης με μηχανοκίνητα στο Λονδίνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αγοραστεί μόλις χθες.


Πασίγνωστη μάρκα αυτοκίνητων ανακαλεί 44.000 αυτοκίνητα!

Εκπέμπουν ψηλότερα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα!

Πασίγνωστη μάρκα πανάκριβων αυτοκινήτων ανακαλεί 44.000 μοντέλα από τα αυτοκίνητά της καθώς εκπέμπουν υψηλότερα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα από το επιτρεπόμενο όριο!

Στην ανάκληση τουλάχιστον 44.000 οχημάτων από την Μ.Βρετανία αποφάσισε να προχωρήσει η Jaguar Land Rover την Τετάρτη.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων αποσύρει προσωρινά τα συγκεκριμένα οχήματα από την κυκλοφορία για επισκευές, αφού οι ρυθμιστικές αρχές διαπίστωσαν ότι δέκα μοντέλα εκπέμπουν υψηλότερα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα από το επιτρεπόμενο όριο. Ειδικότερα, πρόκειται για τις εκδόσεις Discovery Sport, Discovery, Range Rover Sport, Velar και Evoque καθώς και τα Jaguar XE, XF, F-Pace, E-Pace και F-Type.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα πραγματοποιήσει δωρεάν τις επισκευές στα μοντέλα, που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2016 και του 2019.

Η εταιρεία δήλωσε σε δήλωσή της αναφέρει: «Τα επηρεαζόμενα οχήματα δεν επιτυγχάνουν με συνέπεια τα αναμενόμενα επίπεδα εκπομπών CO2 κατά τη διάρκεια των δοκιμών συμμόρφωσης παραγωγής (CoP) και ως εκ τούτου διορθώνονται για να εξασφαλιστεί η σωστή επίδοση CO2 επιτυχώς. Οι τροποποιήσεις θα γίνουν δωρεάν και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης κατά το σύντομο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share