Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γυναίκα που εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρούργείο βρέθηκε βιασμένη!

Απάνθρωπες συμπριφορές!

26 Μαρτίου 2019 08:02
Γυναίκα που εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρούργείο βρέθηκε βιασμένη!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένα νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού μίας γυναίκας, η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Το περιστατικό γνωστοποιείται λίγες ημέρες μετά από μία φριχτή υπόθεση στην ασιατική αυτή χώρα, στην οποία ένα 12χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε από τα αδέλφια της και τον θείο της. Ενώ στη συνέχεια στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε. Το ακρωτηριασμένο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε πεταμένο σε χωράφια έξω από το χωριό.

Ο σύζυγος της ασθενούς κατήγγειλε ότι η γυναίκα του εισήχθη την Κυριακή 25 Μαρτίου στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και της χορηγήθηκαν δυνατά ηρεμιστικά. Το βράδυ, πιστεύοντας ότι η σύζυγός του ήταν ασφαλής γύρισε στο σπίτι τους για να ξεκουραστεί και τότε συνέβη το ειδεχθές έγκλημα. Τρεις νοσοκόμοι μπήκαν στο δωμάτιο και βίασαν ομαδικά την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την New Indian Express.


Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ότι οι κάμερες που κατέγραφαν το εσωτερικό της μονάδας εντατικής θεραπείας ήταν κλειστές για αρκετές ώρες το βράδυ του βιασμού. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες οι οποίοι και ανακρίνονται.

Φρίκη στην Πρέβεζα: 39χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 82χρονη!


Τι άλλο θα δούμε;
Ένας 39χρονος Πακιστανός συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη στην πόλη της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς μπήκε στον κήπο μονοκατοικίας όπου βρίσκονταν 82χρονη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε μέσα στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια.


Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον 39χρονο μέσα στο σπίτι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Πακιστανός είχε απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών τις διωκτικές Αρχές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο 39χρονος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή και ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share