Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Πουκέτ: Έλληνας καταζητείται για την δολοφονία της συζύγου του!

Οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι ο Έλληνας ύποπτος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα!

26 Μαρτίου 2019 07:12
Έγκλημα στο Πουκέτ: Έλληνας καταζητείται για την δολοφονία της συζύγου του!

Έναν Έλληνα ύποπτο για τη δολοφονία της συζύγου του καταζητούν οι αρχές της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ. Μια 43χρονη με το όνομα Νιραμόν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε με τον Έλληνα σύζυγό της με ένα μαύρο πανί στο στόμα και τα χέρια της και τα πόδια της δεμένα σε κρεβάτι.

Ο 42χρονος σύζυγός της έφυγε από την Ταϊλάνδη για το Ντουμπάι, λίγες ώρες αφότου η γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει σήμα για τη σύλληψή του. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το ζευγάρι και αμέσως ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα πρόσφατο Έγκλημα στην Κόρινθο: Τον πυροβόλησε, τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε λατομείο!

Ο 42χρονος Ελληνας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εργαζόταν ως «πόρτα» σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, ενώ έχει μια κόρη, που είχε αποκτήσει με άλλη γυναίκα στην Ελλάδα.

Ζηλιάρης και καταπιεστικός ο σύζυγος
Σύμφωνα με άτομα από το στενό κύκλο του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του γάμου του με την 43χρονη Νιραμόν, ο Έλληνας σύζυγός της ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός. Άνθρωπος από την οικογένεια της γυναίκας δήλωσε ότι ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

«Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», σύμφωνα με την οικογένειά της. Αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε ο στρατιωτικός την σύντροφο του ήταν...

Σοκάρει το Πανελλήνιο το φρικτό οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό, με πρωταγωνιστή έναν στρατιωτικό και την σύζυγό του! Ποιος ο λόγος;

Σοκ έχει προκαλέσει το φονικό στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος πυροβόλησε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ σοκ προκαλεί και η κατάθεση του... ταξιτζή της υπόθεσης!

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τους φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του. «Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου στο star.

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν).

Μάλιστα, φέρεται από αρκετούς που τον γνώριζαν, να έφτασε στο… αμήν, πυροβολώντας την και στη συνέχεια να δώσει τέλος στην ζωή του. Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η 59χρονη , είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share