Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδριανούπολη: 5 πρώην αστυνομικοί συνελήφθησαν!

Προσπάθησαν να διαφύγουν παράνομα στη Ελλάδα!

25 Μαρτίου 2019 17:30
Αδριανούπολη: 5 πρώην αστυνομικοί συνελήφθησαν!

Στην Αδριανούπολη έγινε η σύλληψη πέντε πρώην αστυνομικών που θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν! Προσπάθησαν να διαφύγουν παράνομα στη Ελλάδα.

Πέντε άτομα, ύποπτα για διασυνδέσεις με το FETÖ του Γκιουλέν συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν παράνομα στη Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Anadolu Πρόκειται για τους πρώην αστυνομικούςA.K. (27), N.K. (27), S.K. (25), R.Ç. (32) ve S.D. (27), οι οποίο που αποτάχτηκαν από το Σώμα με την κατηγορία ότι ήταν Γκιουλενιστές.

Οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν ήδη σε δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ οι άλλοι τρεις παραμένουν υπό κράτηση.

Ένταση προκλήθηκε στα Εξάρχεια πριν λίγο τι έγινε!

Βρέφος 5 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο μετά από περιτομή που του έκαναν!

Τραγικό θάνατο βρήκε 5 μηνών βρέφος όταν οι γονείς του του έκαναν περιτομή στην Ιταλία! Ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο γονεών με καταγωγή, κατά πληροφορίες, από τη Γκάνα έχουν κάνει οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας!

Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος 5 μηνών στην Ιταλία όταν υποβλήθηκε σε περιτομή από τους γονείς του στην περιοχή της Ρέτζιο Εμίλια.

Αν και το βρέφος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μπολόνια μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το ανατάξουν με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η ιταλική αστυνομία έχει ανοίξει φάκελο για ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο γονεών με καταγωγή, κατά πληροφορίες, από τη Γκάνα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ένα αγόρι δύο ετών είχε χάσει, επίσης, τη ζωή του στη Ρώμη μετά από ακατάσχετη αιμμοραγία που του προκάλεσε η περιτομή στην οποία υποβλήθηκε σε κλινική που χρηματοδοτείται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Arci.

Η μητέρα του 2χρονου αγοριού κατά πληροφορίες είχε καταγωγή από τη Νιγηρία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share