Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Μελβούρνη: Σείστηκε η γη από τους ομογενείς!

Ιδού oι «Φασίστες» Κατά Τον Βαρεμένο!

25 Μαρτίου 2019 16:45
Μελβούρνη: Σείστηκε η γη από τους ομογενείς!

Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας σείστηκε η γη από τους ομογενείς και το "Μακεδονία ξακουστή" που τραγούδησαν!

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στη Μελβούρνη η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Στην φετινή παρέλαση, που ήταν αφιερωμένη στην 100η επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας παρέλασαν συνολικά 79 τμήματα, τα οποία αποτελούνταν από μαθητές και μαθήτριες σχολείων και κολλεγίων της ομογένειας, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, τμήματα με τροφίμους και στελέχη οργανισμών φροντίδας και πρόνοιας ηλικιωμένων.

Στην φετινή παρέλαση παρεβρέθη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, που έγινε δέκτης αποδοκιμασιών ομογενών της Αυστραλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ όπως μεταδίδει το δίκτυο Νέος Κόσμος, ξεκίνησαν γιουχαΐσματα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του κ. Βαρεμένου στην εκδήλωση με πολίτες να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και άλλους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».

Ομογενείς Μελβούρνη

Συνεχίζοντας βέβαια την προσφιλή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να «βαφτίζουν» φασίστες όσους τους αποδοκιμάζουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έσπευσε να σχολιάσει τα γιουχαϊσματα που δέχθηκε στη Μελβούρνη, κάνοντας λόγο για μία «δράκα ανθρώπων που προσπάθησε να λερώσει έναν ιερό χώρο».

Ο κ. Βαρεμένος λίγη ώρα αργότερα, με δηλώσεις του στο Θέμα Fm μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς».

Πρόσθεσε δε, ότι υπερασπίστηκε τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» σημειώνοντας μάλιστα πως του κάνει εντύπωση να αναπαράγονται εκφράσεις οι οποίες – όπως είπε – παραπέμπουν στον υπόκοσμο.

Τι συνέβη με τον Αλέξη Τσίπρα και την πρόκληση από την Τουρκία;

Θεσσαλονίκη: Δυνατό ήταν το μήνυμα των μαθητών φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία!

Στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές έστειλαν το μήνυμά τους φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία στην παρέλαση μπροστά στους επισήμους! Το «Μακεδονία ξακουστή» παιάνιζε η φιλαρμονική και άγημα των Ποντίων προπορεύτηκε στην παρέλαση!

Με συνθήματα για τη Μακεδονία έγινε η παρέλαση μαθητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μαθητές εκπαιδευτηρίων τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους.

Σύμφωνα με το seleo.gr που δημοσιεύει και σχετικά βίντεο, μαθητές του 32ου ΓΕΛ της Χαριλάου κατά τη διάρκεια που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους, φώναξαν, «Μακεδονία γη ελληνική». Την ίδια ώρα, τα εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share