Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ισραήλ - Τελ Αβίβ: Ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα! - Έξι τραυματίες!

Ένα σπίτι πήρε φωτιά!

25 Μαρτίου 2019 12:18
Ισραήλ - Τελ Αβίβ: Ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα! - Έξι τραυματίες!

Ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα υποστηρίζουν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στο Ισραήλ! Έξι είναι οι τραυματίες και ένα σπίτι πήρε φωτιά!

Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ και η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα σπίτι φλέγεται και έξι άνθρωποι τραυματίσθηκαν σήμερα, πιθανότατα από επίθεση με ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας.

Το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο Μισμερέτ, μια αγροτική κωμόπολη βόρεια του Τελ Αβίβ, έρχεται σε μια στιγμή υψηλής έντασης πριν από την επέτειο των διαμαρτυριών στα σύνορα της Γάζας και την προεκλογική εκστρατεία για τις ισραηλινές εκλογές της 9ης Απριλίου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα σπίτι φλέγεται και πως υπάρχουν πληροφορίες ότι επλήγη από ρουκέτα. Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom ανακοίνωσε πως περιθάλπει έξι ενοικους του κτιρίου που έχουν τραυματισθεί.

Η ανακοίνωση έγινε μερικά λεπτά αφότου οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έθεσαν σε λειτουργία τις σειρήνες συναγερμού για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή και δήλωσαν πως μια ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα, τον παλαιστινιακό θύλακο όπου οι ισλαμιστές της Χαμάς και άλλες μαχητικές οργανώσεις διαθέτουν τέτοια όπλα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την παλαιστινιακή πλευρά.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος επιδιώκει μια πέμπτη θητεία στις εκλογές του ερχόμενου μήνα, βρίσκεται σήμερα στην Ουάσινγκτον και πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε τα μέτρα που έχουν πάρει στο κέντρο της Αθήνας για την στρατιωτική παρέλαση!

Επεισόδιο με τον Προκόπη Παυλόπουλο και άντρα που προσπάθησε να του επιτεθεί έξω από την Μητρόπολη!

Τον Εθνικό Ύμνο έψαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στη Μητρόπολη Αθηνών. Άνδρας όμως προσπάθησε να να επιτεθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο!

Αφού εψάλη ο Εθνικός Ύμνος ο Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσε τα αγήματα έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου όταν ξαφνικά ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η αντίδραση της ασφάλειας ήταν άμεση και αισίως πρόλαβαν και απομάκρυναν τον άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο στην Μητρόπολη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share