Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέξας: πιτ μπουλ κατασπάραξαν μητέρα δύο παιδιών!

Το περιστατικό συνέβη σε καταφύγιο ζώων!

24 Μαρτίου 2019 19:39
Τέξας: πιτ μπουλ κατασπάραξαν μητέρα δύο παιδιών!

Δύο σκυλιά είχαν κλειστεί γιατί είχαν επιτεθεί σε άλλον άνθρωπο παλιότερα - Η Τζοάνα Βιλαφέιν ήταν μητέρα δύο παιδιών Φρίκη: Πυροβόλησε σκύλο εξ επαφής και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε!
Μια 33χρονη κατασπάραξαν τα δύο πιτ μπουλ της στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η επίθεση των δύο ζώων μάλιστα έγινε στο καταφύγιο όπου κρατούνταν αφού είχαν επιτεθεί και παλαιότερα σε άλλον άνθρωπο.

Η 33χρονη Τζοάνα Βιλαφέιν, μητέρα δύο παιδιών, δεν κατόρθωσε να γλιτώσει όταν τα δύο πιτ μπουλ της, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, της όρμηξαν στο Νοσοκομείο Ζώων O'Connor στο Ίρβινγκ του Τέξας, το πρωί του Σαββάτου.

Η γυναίκα τάιζε τα ζώα και τα έβγαζε βόλτα στον ειδικό χώρο του καταφυγίου, όταν της επιτέθηκαν. Το προσωπικό του χώρου την βρήκε να κείτεται στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένη και να αιμορραγεί λίγη ώρα αργότερα.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν, όμως τα σκυλιά ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει.

Η αστυνομία που έφτασε στο χώρο πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο ζώα, καθώς δεν επέτρεπαν στους νοσοκόμους να παραλάβουν την τραυματισμένη 33χρονη.

Τελικά η Τζοάνα Βιλαφέιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Μάνα έβαλε το γιο της με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή από μπολ και γελούσε!


Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και καταγράφηκε από την ίδια τη μητέρα του παιδιού, η οποία γελά με την ψυχή της ενώ αναγκάζει το δίχρονο γιο της, παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή μέσα από το μπολάκι του σκύλου της οικογένειας. Το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε σε μία επαρχιακή πόλη της Βραζιλίας ονόματι Trindade.

Η γιαγιά του παιδιού ανέφερε πως «αρρώστησε» μόλις είδε το κεφαλάκι του παιδιού χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο γεμάτο με σκυλοτροφή μπολάκι του σκύλου.


Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του παιδιού να λέει: «Έλα μικρούλι. Ώρα για το μεσημεριανό σου».

Στο βίντεο φαίνεται το σκυλάκι να πλησιάζει και αυτό στο μπολ του προκειμένου να φάει και η μητέρα αντί να συνειδητοποιήσει τι κάνει, βιντεοσκοπεί και γελάει.

Το βίντεο αφότου τραβήχτηκε εστάλη στη γιαγιά του παιδιού από την πλευρά του πατέρα, που το δημοσίευσε στα social media, αφότου πρώτα έκανε καταγγελία με στόχο να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της νύφης της και να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση καθώς εκτός από την μητέρα ήταν πιθανότατα παρούσα και η θεία του παιδιού όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση είπε ότι οι γονείς θα διωχθούν ποινικά. Συγκεκριμένα είπε: «Η γιαγιά, η οποία ήταν η πρώτη που έλαβε το βίντεο, εξαγριώθηκε. Αμέσως πήγε με τον άντρα της στο σπίτι της νύφης της και πήραν το παιδί, το οποίο ήδη έκανε εμετό λόγω της σκυλοτροφής. Ήρθε αμέσως σε εμάς και κατήγγειλε το περιστατικό».

Ο δικηγόρος των γονέων του παιδιού επιχείρησε να τους δικαιολογήσει λέγοντας στους δημοσιογράφους πως δεν είχαν πρόθεση να το βλάψουν και πως το αγαπούν πολύ και το φροντίζουν. Είχε το θράσος μάλιστα να φορτώσει το φταίξιμο στη γιαγιά του παιδιού, την οποία απεκάλεσε σκληρή και ανεύθυνη και ισχυρίστηκε μάλιστα πως σκόπιμα τροποποίησε τα γεγονότα και δημοσίευσε τις εικόνες και το βίντεο από τα βασανιστήρια του παιδιού στα social media παραλλαγμένα αφήνοντας τον κόσμο να πιστέψει πως κάτι κακό είχε συμβεί.

Η αστυνομία δήλωσε πως δεν ξέρει για ποιο λόγο η μητέρα και πιθανώς η θεία ανάγκασαν το παιδί να φάει σκυλοτροφή και κατέγραψαν το γεγονός, αλλά το έκαναν μάλλον γιατί το θεωρούσαν αστείο.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στοAthensMagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share