Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Kηφισός: Φωτιά σε όχημα μέσα σε γκαράζ εμπορικού κέντρου!

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες!

23 Μαρτίου 2019 14:03
Kηφισός: Φωτιά σε όχημα μέσα σε γκαράζ εμπορικού κέντρου!

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το Σάββατο το πρωί εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε μετά τις 11 σε ΙΧ στο πρώτο υπόγειο παρκινγκ, εμπορικού κέντρου του πολυκαταστήματος River West, στη Λ. Κηφισού, στο Αιγάλεω. Επίσης πριν μέρες στον Κηφίσο είχε δημιουργηθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα

Λόγω του καπνού η διοίκηση του εμπορικού κέντρου απομάκρυνε τον κόσμο από το πρώτο υπόγειο ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι έσβησαν την φωτιά αλλά γίνεται προληπτικά έλεγχος για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες των παιδίων απο την Ιταλία- «Ο οδηγός ήθελε να μας σκοτώσει όλους»!


«Μας ανέβασε στο λεωφορείο και αμέσως μετά μας έκλεισε μέσα»
Συνήθως, χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να επιστρέψουν από το γυμναστήριο στο σχολείο όμως χθες η διαδρομή μετατράπηκε σε εφιάλτη για περίπου πενήντα μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου που συνελήφθησαν όμηροι από τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου τους κοντά στο Μιλάνο.

«Μας ανέβασε (στο λεωφορείο) και αμέσως μετά μας έκλεισε μέσα», είπε στην τηλεόραση του Γαλλικού Πρακτορείου η Τιτσιάνα Μαγκαρίνι, που συνόδευε τα παιδιά μαζί με δύο καθηγητές και τα μάτια της είναι ακόμη κόκκινα, ενώ έχει λυγμούς στη φωνή.


Γνώριζε τον Ουσεϊνού Σι, τον Ιταλό οδηγό με καταγωγή από τη Σενεγάλη, «ήταν άνθρωπος με πολύ καλή ανατροφή, φυσιολογικός». Όμως εκείνη τη μέρα, βγάζει ένα μαχαίρι και, σύμφωνα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, και ένα πιστόλι. Δένει τους δύο καθηγητές στις πόρτες και απαιτεί από την 53χρονη να δέσει όλα τα παιδιά με ένα καλώδιο.

Εκτελεί την εντολή, προσπαθώντας να κάνει «ψεύτικους ελιγμούς» ώστε να μπορούν να ελευθερωθούν. Το ίδιο, όταν τους παίρνει τα κινητά τηλέφωνα και τη διατάζει να τον βοηθήσει: «Με βλέμματα, κατάφερα να κάνω ορισμένα παιδιά να καταλάβουν πως τους προστατεύω».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share