Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον ταξιτζή που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα!

Από την Περιφέρεια Αττικής...

23 Μαρτίου 2019 11:16
Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον ταξιτζή που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα!

Την αφαίρεση της ειδικής άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και την αποπομπή από τον κλάδο, του οδηγού ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα, μετά τους πυροβολισμούς του συζύγου της, στο Ελληνικό, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ.

Η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Χάνει την δουλειά του ο ταξιτζής! Του παίρνουν την άδεια

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα...

Οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο.

Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:


«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε ο στρατιωτικός την σύντροφο του ήταν...

Σοκάρει το Πανελλήνιο το φρικτό οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό, με πρωταγωνιστή έναν στρατιωτικό και την σύζυγό του! Ποιος ο λόγος;

Σοκ έχει προκαλέσει το φονικό στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος πυροβόλησε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ σοκ προκαλεί και η κατάθεση του... ταξιτζή της υπόθεσης!

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share