Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Γκάνα: Σύγκρουση λεωφορείων- Πάνω απο 60 οι νεκροί!

Το ένα λεωφορείο άρπαξε φωτιά και το άλλο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς!

22 Μαρτίου 2019 14:26
Τραγωδία στη Γκάνα: Σύγκρουση λεωφορείων- Πάνω απο 60 οι νεκροί!

Τουλάχιστον εξήντα άνθρωποι σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο νότιο τμήμα της Γκάνας όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο λεωφορεία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τουλάχιστον 60 ανθρώπων», δήλωσε ο Τζόζεφ Άντουι Γκιάγου διοικητής της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 04:00 ώρα Ελλάδας στην περιοχή Ανατολικό Μπόνο, περίπου 430 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Άκρα.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα με λεωφορειό και προκαλούν Σοκ οι μαρτυρίες των παιδίων απο την Ιταλία- «Ο οδηγός ήθελε να μας σκοτώσει όλους»!

«Τα οχήματα κινούνταν προς αντίθετες κατευθύνσεις όταν σημειώθηκε η σύγκρουση», πρόσθεσε ο ίδιος. Το ένα λεωφορείο άρπαξε φωτιά, ενώ το δεύτερο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σε κάθε λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 επιβάτες, ενώ στο σημείο έσπευσαν διασώστες.

Σύμφωνα με τον δρ Κουάμε Άρχιν του νοσοκομείου Κιντάμπο, 28 τραυματίες έχουν διακομιστεί εκεί. «Επτά από τους 28 επιβάτες που μας έχουν φέρει είναι σε κρίσιμη κατάσταση», διευκρίνισε.

Φορτηγό τράκαρε λεωφορείο που μετέφερε στρατιώτες για την παρέλαση!

Συναγερμός στο ΓΕΣ, έπειτα από πληροφορίες για σοβαρό ατύχημα με στρατιωτικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε στρατιώτες, για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Δείτε τα μέτρα της Τροχαίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Το στρατιωτικό λεωφορείο είχε ξεκινήσει το δρομολόγιο του από τις εγκαταστάσεις του Αυλώνα και προορισμό τους Αγίους Αναργύρους.

Για άγνωστο -μέχρι στιγμής-λόγο, φορτηγό που επίσης εκινείτο επί της εθνικής οδού, μετά από έναν απότομο ελιγμό, συγκρούστηκε με το στρατιωτικό λεωφορείο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι, εκτός από τις υλικές ζημιές, δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share