Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ελληνικό: Χάνει την δουλειά του ο ταξιτζής! Του παίρνουν την άδεια

Ραγδαίες εξελίξεις!

22 Μαρτίου 2019 12:37
Έγκλημα στο Ελληνικό: Χάνει την δουλειά του ο ταξιτζής! Του παίρνουν την άδεια

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα...

Οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο.

Ο ταξιτζής , δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα...

Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Διαβάστε την άποψη του Τάσου Δούση για το θέμα!

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε ο στρατιωτικός την σύντροφο του ήταν...

Σοκάρει το Πανελλήνιο το φρικτό οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό, με πρωταγωνιστή έναν στρατιωτικό και την σύζυγό του! Ποιος ο λόγος;

Σοκ έχει προκαλέσει το φονικό στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος πυροβόλησε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ σοκ προκαλεί και η κατάθεση του... ταξιτζή της υπόθεσης!

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθητε το πρωί έξω από τη μονοκατοικία του ζευγαριού, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τους φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του. «Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου στο star.

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν).

Μάλιστα, φέρεται από αρκετούς που τον γνώριζαν, να έφτασε στο… αμήν, πυροβολώντας την και στη συνέχεια να δώσει τέλος στην ζωή του. Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η 59χρονη , είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share