Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

''Ροζ'' κύκλωμα: ''Η πρώην μου είναι αυτή που μου έστησε την παγίδα'' Όσα είπε μέσα από τα κρατητήρια ο 31χρονος ! (video)

Οι δηλώσεις του προκαλούν...

22 Μαρτίου 2019 13:29
''Ροζ'' κύκλωμα: ''Η πρώην μου είναι αυτή που μου έστησε την παγίδα'' Όσα είπε μέσα από τα κρατητήρια ο 31χρονος ! (video)

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε ο 31χρονος ο οποίος προσέγγιζε νεαρά κορίτσια για το ''ροζ'' κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες. Ο συγκεκριμένος εκτός των άλλων δήλωνε και μάνατζερ τραγουδιστή ράπερ ενώ έιχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές δηλώνοντας εθισμένος στο σέξ!

''Εγώ δεν πρότεινα στις κοπέλες τίποτα μόνες τους έρχονταν. Η πρώην μου είναι αυτή που έστησε την παγίδα'' Είναι μερικά από αυτά που είπε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το απόσπασμα από την ομολογία του:

''Ροζ'' κύκλωμα: Ο διάλογος με πελάτες και η προφυλάκιση του 48χρονου αρχηγού που φέρεται να εξέδιδε κοπέλες(video)

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ!
Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως αρχηγός του ''ροζ'' κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος άντρας δηλώνει φωτογράφος και σκηνοθέτης, ενώ το υπερπολυτελές σπίτι ήταν δικό του. Aυτό είναι το χλιδάτο σπίτι του αρχηγού

Στη δημοσιότητα βγήκαν επίσης και οι διάλογοι από τους οποίους φαίνονται πως έκλειναν τα ραντεβού με τους πελάτες. Το απόσπασμα έδειξε η εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.


Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share