Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

''Δεν βρέχει φτύσιμο είναι'' Η ατάκα της Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Ν. Παππά!

Το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό!

22 Μαρτίου 2019 11:49
''Δεν βρέχει φτύσιμο είναι'' Η ατάκα της Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Ν. Παππά!

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζει τις αντιδράσεις που συναντά ο Νίκος Παππάς κατά τις επισκέψεις του στη Μακεδονία και τον προτρέπει αντί για περιοδείες να πάει για «μπύρες με τον Πετσίτη». Επίσης δείτε το σοκαριστικό βίντεο από κατοίκους της Βέροιας που ξεπούν στον Νίκο Παππά.

«Νίκο Παππά, δεν βρέχει, φτύσιμο είναι. Και το βλέπουμε όλοι» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας: «Άσε τις περιοδείες και πήγαινε για μπύρες με τον Πετσίτη, αν δεν έχει κλεισμένα ραντεβού με οικονομικούς παράγοντες .

η ανάτηση της Κωνσταντοπούλου στον Παππα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνει εξώδικο στον Παυλόπουλο για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Όσα αναφέρει το εξώδικο!
Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επέδωσαν η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.α. πολίτες για το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.

Στο "δια ταύτα" του εξωδίκου ζητούν ειδικότερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί «πάραυτα και μέχρι την 3/10/2018 σε δημόσια διακοίνωση διεκδίκησης του συνόλου των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τα διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της χώρας μας στον Β’ και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο".

Έτσι, "η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία “Δικαιοσύνη για Όλους”, συνεχίζει τις ενέργειες για τη διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ", όπως αναφέρουν στο εξώδικο.

Σημειώνουν, τέλος, ότι "θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share