Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Θοδωρής Θεοδώρου!

Θλίψη!

21 Μαρτίου 2019 21:18
Πέθανε ο Θοδωρής Θεοδώρου!

Μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Το μοιραίο έγινε χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύμη.

Η κηδεία του Θεόδωρου Θεοδώρου θα γίνει αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Κύμη, σε μια περιοχή που πριν λίγο διάστημα ράγισε καρδιές η ιστορία ενός άστεγου που δεν είχε φαγητό και νερό για 5 μέρες!

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά απο πυροβολισμό!

Συναγερμός στη Μακρυνεία μετά από πληροφορίες για πυροβολισμό!
Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα τουΕΚΑΒ.

Nα σας θυμήσουμε οτι πριν από λίγες ώρες Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Αγρίνιο!

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, υπήρξαν πληροφορίες για πυροβολισμό και τραυματισμό άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για 58χρονο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Αγρίνιο: Σύλληψη δυο αντρών με «κοκτέιλ» ναρκωτικών!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 15 ml χασισέλαιου!
Διακριτικά παρακολουθούσαν τις κινήσεις ενός 21χρονου αλλοδαπού και ενός 42χρονου Έλληνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που τους θεωρούσαν υπόπτους για υπόθεση ναρκωτικών και αναζητούσαν ευκαιρία για να τους ελέγξουν.

Οι ύποπτοι ακινητοποιήθηκαν στον κόμβο του Κουβαρά επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και στην κατοχή τους βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 15 ml χασισέλαιου, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΟΙ δράστες συνελήφθησαν και σε βέρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε την σχετική δίωξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share