Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Creative Greece 2019! - Τα βραβεία!

Θα απονεμηθούν σε διάφορους φορείς και επιχειρήσεις!

21 Μαρτίου 2019 15:55
Creative Greece 2019! - Τα βραβεία!

Τα βραβεία Creative Greece 2019 θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις και φορείς από το χώρο του τουρισμού, της βιομηχανίας καθώς και της ναυτιλίας διακρίσεις για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας

Το ετήσιο φόρουμ για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας, με τίτλο Creative Greece 2019 διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο οργανισμός New Times Publishing.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις και φορείς από το χώρο της βιομηχανίας, του τουρισμού και της ναυτιλία διακρίσεις για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

Η εκδήλωση παραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας. Πάντως στην Αθήνα σήμερα πραγματοποιείται ολονύχτια ανάγνωση ποιημάτων αφού είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης!

Στοκχόλμη: Οι διακρίσεις για Αqua Vista Hotels!

Με τέσσερις διακρίσεις τιμήθηκε η Αqua Vista Hotels, με το εκτενές portfolio των 35 και πλέον ξενοδοχείων, στα Greek Travel Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στη Σουηδία, στις 14 Φεβρουαρίου 2019!

Δύο από τα μοναδικά ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Aqua Vista Hotels, το Athermi Suites στη Σαντορίνη και το Acqua Vatos Paros στην Πάρο διακρίθηκαν στην κατηγορία Boutique Hotels, με το βραβείο να λειτουργεί ως αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρουν. Το Apricot & Sea Luxury Villas στη Νάξο βραβεύτηκε στην κατηγορία Family Hotel, ενώ το Above Blue Suites στη Σαντορίνη τιμήθηκε στην κατηγορία Luxury Resort/Hotel.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Golden Hall του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η απονομή των Βραβείων Νόμπελ, ενώ τα Greek Travel Awards διοργανώθηκαν από την εταιρεία North Events, που ασχολείται με την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την οργάνωση εκθέσεων και roadshows. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Ταμοναδικής αισθητικής βραβεία που απεικόνιζαν τη θεά Εστία παρέλαβαν, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels και η κυρία Έφη Μωραΐτη, Reservation Manager του Ομίλου.

Στη δήλωσή της κατά την παραλαβή των βραβείων η κυρία Ματζουράνη σχολίασε “Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, καθώς και οι ίδιοι οι επαγγελματίες του χώρου που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, ξεχώρισαν και ψήφισαν τέσσερα από τα ξενοδοχεία μας σε αυτές τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές κατηγορίες. Η έμπρακτη υποστήριξη των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων της Σκανδιναβίας στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την Ελλάδα σε διεθνή προορισμό για όσους αναζητούν μοναδικές εμπειρίες, είναι σημαντική επιβράβευση για εμάς. Άλλωστε αυτή η αναγνώριση αποτελεί πλεονέκτημα για όλους όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του διαρκώς εξελισσόμενου κλάδου”.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ήταν χορηγός των πρώτων Greek Travel Awards, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share