Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέξας: Ζούσε σε σπίτι με 45 κροταλίες χωρίς να το ξέρει!

Αδιανόητο!

21 Μαρτίου 2019 15:05
Τέξας: Ζούσε σε σπίτι με 45 κροταλίες χωρίς να το ξέρει!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Τέξας όταν διαπίστωσε πως συζούσε με δεκάδες φίδια χωρίς να το ξέρει.

Η τρομακτική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν εξαιτίας των δυνατών ανέμων διακόπηκε το σήμα της καλωδιακής τηλεόρασης και ο ίδιος σύρθηκε στο έδαφος κάτω από το σπίτι του προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε ένα-δυο φίδια και αμέσως κάλεσε την υπηρεσία απομάκρυνσης φιδιών.

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι εντόπισαν στα θεμέλια του σπιτιού 45 κροταλίες και τους τράβηξαν έξω χρησιμοποιώντας μακριά κοντάρια.

«Τα φίδια θα αρχίσουν να πετάγονται κάτω από τα σπίτια του Τέξας όσο ο καιρός θερμαίνεται», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας απομάκρυνσης φιδιών, Νέιθαν Χόκινς.

«Θα αρχίσουν να εμφανίζονται, προσπαθώντας να βρουν φαγητό. Και τότε πρόκειται να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή» εξήγησε ο Χόκινς και πρόσθεσε ότι η εταιρεία του απομακρύνει περίπου 2.000 φίδια από σπίτια κάθε χρόνο. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δαγκώνονται από τα φίδια όταν προσπαθούν να τα βλάψουν ή να τα παρενοχλήσουν» τόνισε.

Να σας θυμίσουμε μια είδηση που σοκάρει, όταν ένα ένας πύθωνας δαγκώνει το πόδι μιας γυναίκας την ώρα που κοιμάται.

Σύμφωνα με τις κρατικές Αρχές περίπου 7.000 άνθρωποι δαγκώνονται από δηλητηριώδη φίδια κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πολύ λίγα από τα δαγκώματα αυτά είναι θανατηφόρα. Κατά μέσο όρο ένας ή δύο άνθρωποι πεθαίνουν στο Τέξας κάθε χρόνο από δάγκωμα φιδιού.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το κατοικίδιο φίδι της ώσπου έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Μια σοκαριστική ιστορία με μια γυναίκα και το κατοικία φίδι της κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πραγματικά η ιστορία του σοκάρει!

Τα κατοικίδια ζώα είναι κομμάτι της οικογένειας μας. Ζουν μαζί μας και κάθε μέρα της κοινής μας ζωής, μας προσφέρουν συναισθηματική ανακούφιση και αγάπη. Κάποιοι μάλιστα άνθρωποι δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους, είτε είναι σκύλος, είτε γάτα, ή ακόμη και το κατοικίδιο φίδι τους.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι όλα τα κατοικίδια ζώα κατάλληλα για να μοιράζονται το κρεβάτι σας. Ένας σκύλος μπορεί να είναι εντάξει, μια γάτα μπορεί να είναι εντάξει, αλλά το παράδειγμα του φιδιού που μόλις αναφέραμε, ίσως να μην είναι και μια τόσο καλή ιδέα…

Μια γυναίκα το έμαθε με το σκληρό τρόπο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ.

Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.

Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!

Ευτυχώς για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, είχε επισκεφθεί τον κτηνίατρο έστω στο «παρά πέντε». Πως άλλωστε να φανταστεί ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο, στην πραγματικότητα, ήταν ο επίδοξος δολοφόνος της, που πρώτα θα της έσπαγε τα κόκκαλα και μετά θα την καταβρόχθιζε;

Η εν λόγω τυχερή γυναίκα μπορεί να αγαπούσε το κατοικίδιο της, αλλά είχε ξεχάσει ότι ένα φίδι είναι ένα φίδι κι εκείνη το φύλαγε στον κόρφο της».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share