Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυστραλία: Σεξιστές επιτέθηκαν σε αθλήτρια επειδή έβγαλε φωτογραφία με ανοιχτά πόδια!

Πώς τα «αποκρουστικά» σχόλια χρηστών στα social media προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων!

21 Μαρτίου 2019 14:28
Αυστραλία: Σεξιστές επιτέθηκαν σε αθλήτρια επειδή έβγαλε φωτογραφία με ανοιχτά πόδια!

Η νεαρή Αυστραλή αθλήτρια βάζει γκολ και κάνει μία χώρα άνω κάτω... Τα δίνει όλα η εικονιζόμενη αθλήτρια με τα καλογυμνασμένα πόδια. Η Αυστραλή αθλήτρια απεικονίζεται σε μία στιγμή που δείχνει την δύναμη, το πείσμα αλλά και την μαεστρία της να κλωτσήσει τη μπάλα πενήντα μέτρα μακριά...

Ο φακός απαθανάτισε την 21χρονη Τάιλα Χάρις από τον αγώνα της ομάδας της Μπλούζ, με την αντίστοιχη των Ουέστερν Μπούλντογκς κι ένα τηλεοπτικό κανάλι ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CNN, ακολούθησαν αποκρουστικά σχόλια αναγνωστών, με το τηλεοπτικό κανάλι «Seven» να αποσύρει την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Facebook!

Διαβάστε επίσης: Στο πένθος βυθίστηκε η Σαλαμίνα για την 17χρονη Εύα! - Εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο!

Τότε, οι αντιδράσεις των χρηστών στα σεξιστικά σχόλια, πήραν την μορφή χιονοστιβάδας. Το κανάλι επανέφερε την φωτογραφία ζητώντας εμμέσως συγγνώμη για την απόσυρσή της, με το σχόλιο: «Αποσύροντας την φωτογραφία, στείλαμε το λάθος μήνυμα».

Η νεαρή αθλήτρια πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας ότι αισθάνθηκε να έχει «κακοποιηθεί σεξουαλικά» στα social media.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον χαρακτήρισε τους χρήστες που προέβησαν σε σεξιστικά σχόλια ως «δειλά» και «άνανδρα σκουλήκια». Μιλώντας σε δημοσιογράφους της Μελβούρνης δήλωσε:
«Τα τρολαρίσματα στα social media δεν είναι κάτι καινούργιο στις μέρες μας, δυστυχώς, όμως θεωρώ ότι είναι τρομερό που τείνουν να στοχεύουν τις γυναίκες »,πρόσθεσε.

Η υπουργός Ισότητας της Αυστραλίας, Ο΄Ντάουερ, όπως και πολλοί μεγάλοι Αυστραλοί αθλητές, καταδίκασαν τον τρόπο αντιμετώπισης του θέματος από το τηλεοπτικό δίκτυο Seven.

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου προσφέρει Αυστραλός εκατομμυριούχος!

Ένας 26χρονος εκατομμυριούχος από την Αυστραλία αναζητά υπάλληλο, για την καλύτερη δουλειάστον κόσμο, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος. Ο Matthiew Lepre όπως είναι το όνομα του επίδοξου εργοδότη, αναζητά έναν βοηθό, ο οποίος θα τον συνοδεύει στα εντυπωσιακά του ταξίδια και θα τον βοηθά με τη διαχείρηση των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων του.

Ο νεαρός Lepre μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ιαπωνίας, Χαβάης, Ντουμπάι και Σίδνεϊ, ενώ ο μισθός που προσφέρει σε όποιον προσλάβει θα είναι περίπου 52.000 δολάρια τον χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου: «Ο μισθός θα εξαρτηθεί από την εμπειρία του ατόμου, αλλά εκτός από τον βασικό θα προστεθούν και τα έξοδα ταξιδιών και διαμονής. Ακόμα η ασφάλεια υγείας καλύπτεται από εμένα». Οι επιχειρήσεις του νεαρού του αποφέρουν κέρδη που αγγίζουν περίπου τα 120.000 δολάρια τον μήνα.

Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει το άτομο που θα προσληφθεί είναι γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνέπεια και διάθεση για σκληρή δουλειά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Το να ταξιδεύω ενώ δουλεύω μου χάρισε αυτό που ονειρευόμουν και θέλω να προσφέρω αυτήν την ευκαιρία και σε κάποιον άλλο».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share