Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο! - Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε!

Οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό!

21 Μαρτίου 2019 13:35
Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο! - Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε!

Νέα τραγωδία με δύο νεκρούς συγκλονίζει το Πανελλήνιο στο Ελληνικό, καθώς 87χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγό του καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Το περιστατικό συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο ύψος του Ελληνικού, έξω από το σπίτι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν, όταν ο 87χρονος αντιπτέραρχος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο 87χρονος κατέληξε μετά από λίγη ώρα, ενώ και η 59χρονη Βουλγάρα σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο!

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την.

Γείτονες του ζευγαριιύ ανέφεραν ότι η 59χρονη Βουλγάρα είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η 59χρονη Βουλγάρα τρέχοντας να σωθεί προσπάθησε να μπει στο ταξί των φωτογραφιών, ζητώντας βοήθεια από τον οδηγό.

Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ καταθέτει στους αστυνομικούς:

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι δυο ταυτόχρονες αυτοκτονίες! Τι συμβαίνει στο νησί

Συγκλονίζει η αυτοκτονία μαθητή στην Κρήτη!

Ο 17χρονος μαθητής λίγο πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Η ερωτική απογοήτευση τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας ενώ στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος νεαρός μόλις ολοκλήρωσε το γράμμα πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το πηγούνι του και πάτησε την σκανδάλη.

Άλλη μια αυτοκτονία στην Κρήτη

Ένας 52χρονος, οικοδόμος στο επάγγελμα αυτοκτόνησε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Ο 52χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στη Νέα Αλικαρνασό από τους οικείους του

Η Κρήτη έχει την θλιβερή πρωτιά στον αριθμό θανάτων λόγω αυτοκτονίας, αναλογικά με τις υπόλοιπες περιφέρειες της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015 στην Κρήτη έχουν χάσει τη ζωή τους επιλέγοντας την αυτοκτονία 29 άτομα.

Οι περισσότερες αυτοκτονίες 14, έχουν καταγραφεί στο Ηράκλειο και ακολουθούν τα Χανιά με 8, το Ρέθυμνο με 4 και το Λασίθι με 3. Από τους αυτόχειρες οι 27 ήταν άνδρες και οι 2 γυναίκες.

Ο μικρότερος σε ηλικία αυτόχειρας ήταν ένας 17 χρόνος στα Χανιά ο οποίος έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης. Οι περισσότερες αυτοκτονίες στο νησί, δέκα, αφορούν αυτόχειρες που κρεμάστηκαν και ακολουθούν οκτώ αυτοκτονίες με τη χρήση όπλου.

Στην Κρήτη, παρόλο που το φαινόμενο παρατηρείται συχνότερα, οι δομές που υπάρχουν για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά είναι, δυστυχώς, ελλιπείς.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, θα έπρεπε να υπάρχει ένα οργανωμένο κέντρο ψυχικής υγείας για κάθε 100.000 πληθυσμού.

Ωστόσο, μόνο στον νομό Ηρακλείου που διαθέτει 300.000 πληθυσμό, υπάρχει πρόσβαση για ένα τέτοιο κέντρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Κρήτης!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share