Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

''Ροζ'' κύκλωμα: Ο διάλογος με πελάτες και η προφυλάκιση του 48χρονου αρχηγού που φέρεται να εξέδιδε κοπέλες(video)

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ!

21 Μαρτίου 2019 13:02
''Ροζ'' κύκλωμα: Ο διάλογος με πελάτες και η προφυλάκιση του 48χρονου αρχηγού που φέρεται να εξέδιδε κοπέλες(video)

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως αρχηγός του ''ροζ'' κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος άντρας δηλώνει φωτογράφος και σκηνοθέτης, ενώ το υπερπολυτελές σπίτι ήταν δικό του. Aυτό είναι το χλιδάτο σπίτι του αρχηγού

Στη δημοσιότητα βγήκαν επίσης και οι διάλογοι από τους οποίους φαίνονται πως έκλειναν τα ραντεβού με τους πελάτες. Το απόσπασμα έδειξε η εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο:

«Ροζ» Κύκλωμα εξέδιδε φοιτήτριες


Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη που δηλώνει μαθήτρια Λυκείου.


Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν.

Η αστυνομία έχει καταλήξει ότι τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν γυναίκες, που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση, τις προσέγγιζαν σε καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αττικής. Στη συνέχεια, είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με τη χρήση απατηλών μέσων, είτε τις παρέσυραν, με πληρωμές και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης, με σκοπό να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Διαβάστε επίσης: "Ροζ" σκάνδαλο στη Ρόδο: Μητέρα και γιος εκβίαζαν 67χρονη επιχειρηματία!

Όσες εξέφραζαν προβληματισμό για το ενδεχόμενο να γίνουν εκδιδόμενες, τις παραπλανούσαν διαβεβαιώνοντάς τες ότι θα απασχολούνταν αποκλειστικά ως συνοδοί, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών.

Το κύκλωμα είχε στήσει και «τηλεφωνικό κέντρο» που χειρίζονταν τέσσερα μέλη του σε προκαθορισμένες βάρδιες τα οποία έκλειναν τα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια στην Αττική.

Άλλα μέλη της οργάνωσης αναλάμβαναν το ρόλο του οδηγού παίροντας για κάθε δρομολόγιο το ποσό των 20 ευρώ.

Συνολικά για κάθε ραντεβού εισέπραττε το ποσό των 130 ευρώ, με 50 ευρώ να πηγαίνουν στον «αρχηγό», 60 στην εκάστοτε κοπέλα και τα υπόλοιπα 20 στον οδηγό.

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των γυναικώνω γινόταν σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια και το υλικό που ανέβαινε σε ιστοσελίδα το κύκλωμα το χρησιμοποιούσε προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους πελάτες και άρα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της οργάνωσης.

Παραίτηση υφυπουργού εξαιτίας...ροζ σκανδάλου!
Ο υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Άντριου Γκρίφιθς υπέβαλε την παραίτησή του από την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα Sunday Mirror για τα ερωτικά μηνύμα που έστελνε σε δύο νεαρές γυναίκες.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι ο 48χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε “για προσωπικούς λόγους”.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, ο Γκρίφιθς, που είναι παντρεμένος, έστειλε σχεδόν 2.000 μηνύματα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων σε μια 28χρονη σερβιτόρα και σε μια φίλη της, με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές συνευρέσεις τους και καυχιόταν ότι τον φλερτάρουν πολλές λόγω της θέσης του. “Είμαι περιζήτητος. Η εξουσία είναι αφροδισιακή”, έγραφε σε ένα από τα μηνύματα αυτά.
Ο πολιτικός πλήρωσε επίσης εκατοντάδες λίρες στις δύο νεαρές γυναίκες για να του στείλουν ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, σε ένα μήνυμα, υποστήριζε ότι “το δικαιούταν” μετά την πολύωρη εργασία του στο κοινοβούλιο.

“Ντρέπομαι βαθύτατα για τη συμπεριφορά μου που βύθισε σε ανείπωτη απελπισία τη σύζυγο και την οικογένειά μου, στην οποία χρωστώ τα πάντα” ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, παραδεχόμενος ότι “έφερε σε αμηχανία” την πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

“Υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για τη συμπεριφορά μου. Θα ζητήσω τη βοήθεια ειδκού για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο“, πρόσθεσε.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share