Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κίνα: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά- Φόβος για θύματα!

Στην πόλη Γιαντσένγκ!

21 Μαρτίου 2019 12:09
Κίνα: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά- Φόβος για θύματα!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι (ώρα Κίνας) σε εργοστάσιο με χημικά στην πόλη Γιαντσένγκ.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν σε βίντεο τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης με μία τεράστια πύρινη σφαίρα ύψους πολλών δεκάδων μέτρων να υψώνεται πάνω από το εργοστάσιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για θύματα αλλά εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν τραυματίες.

Δείτε επίσης: Eλευσίνα: Έκρηξη σε ATM!

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ένα από τα υλικά που υπήρχαν στο σημείο της έκρηξης ήταν βενζίνη.

Σοκ προκαλεί στην Κίνα μία νέα υπόθεση παιδικής εγκληματικότητας όπου ένας 13χρονος σκότωσε με μπαλτά τη μητέρα του. Ο έφηβος εκδικήθηκε έτσι τη μητέρα του επειδή εκείνη σκότωσε τον σκύλο του.

Οι δυο τους φέρεται να μάλωσαν άγρια και ο νεαρός δράστης να σκότωσε με μπαλτά την 37χρονη, το Σάββατο το βράδυ, στο σπίτι τους στην κομητεία Τζιανζού.

Αστυνομικοί συνέλαβαν το αγόρι τη Δευτέρα αφού το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι τους. Ένας από τους γείτονες ανέφερε ότι η μητέρα ήταν αρκετά αυστηρή με τον γιο της. "Το αγόρι έπαιζε με τον σκύλο του όλη μέρα, και η μητέρα εξαγριωμένη πέταξε το σκυλί στο κενό σκοτώνοντάς το μπροστά στα μάτια του γιου της" είπε ο άνδρας.

Στη διάρκεια μίας άγριας λογομαχίας τους, το αγόρι άρπαξε τον μπαλτά και σκότωσε τη μητέρα του, σύμφωνα με το Beijing News.

Άλλος γείτονας είπε ότι ο πατέρας έλειπε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου καθώς ήταν οικονομικός μετανάστης.
Η αστυνομία εντόπισε το αγόρι σε ένα εστιατόριο ανοικτό όλο το 24ωρο, αφού πέρασε μία ολόκληρη ημέρα εκεί μετά το έγκλημα.

Το προσωπικό ανέφερε ότι παρήγγειλε ένα ποτήρι νερό κι έφαγε τα μπισκότα που έφερε μαζί του. Επίσης, είχε φέρει και τη σχολική του τσάντα. Η υπόθεση ερευνάται ακόμη. Σύμφωνα με τον κινεζικό νόμο, παιδιά κάτω των 14 ετών δεν μπορούν να κρατηθούν για εγκληματική ενέργεια, ενώ τα σωφρονιστικά ιδρύματα δέχονται εφήβους ηλικίας 14-18 ετών.

Όσοι είναι μεταξύ 14-16 ετών μπορούν να συλληφθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο, ληστεία και βιασμό.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share