Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε η 19χρονη που έσπρωξε τη φίλη της σε γέφυρα!

Η 16χρονη υπέστη σοβαρά τραύματα!

20 Μαρτίου 2019 13:11
ΗΠΑ: Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε η 19χρονη που έσπρωξε τη φίλη της σε γέφυρα!

Ήταν μία από τις υποθέσεις που είχε προκαλέσει αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι τις ΗΠΑ. Μία 19χρονη είχε σπρώξει την 16χρονη φίλη της από τη γέφυρα στον ποταμό Λιούις στην περιοχή Μούλτον Φολς της πολιτείας Ουάσινγκτον.

Η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον δίσταζε να πηδήξει από τη γέφυρα ύψους 15 μέτρων. Αν και τα νερά του ποταμού φαίνονταν ελκυστικά, η βουτιά ήθελε προσοχή.

Η 19χρονη Τέιλορ Σμιθ τότε αποφάσισε εκείνη για τη φίλη της σπρώχνοντάς την από τη γέφυρα με αποτέλεσμα η 16χρονη κοπέλα να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral.

Να σας θυμήσουμε και ένα περιστατικό με τον Μουρίνιο: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση!

Η Σμιθ οδηγήθηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 5.000 δολαρίων για μία πράξη «που μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο και κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό».

Οι δικαστές της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό ότι δεν είχε κακή πρόθεση.

Η 16χρονη χτύπησε στο νερό με τον κορμό -και όχι με τα πόδια όπως συνίσταται η βουτιά από τέτοια ύψη- και υπέστη κατάγματα σε έξι πλευρά και διάτρηση πνευμόνων.

Hράκλειο: Σε δώδεκα χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του!

Όντας μεθυσμένος σκότωσε τον 61χρονο πατέρα του, όμως δεν το κατάλαβε καν και έπεσε για ύπνο δίπλα του
Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε o 35χρονος άνδρας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, τα Χριστούγεννα του 2017, στη Φορτέτσα του Ηρακλείου.

Η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου πρότεινε κάθειρξη 12 ετών, με μειωμένο όμως καταλογισμό, λόγω ανυπαίτιας μέθης από αλκοόλ, πρόταση που έγινε δεκτή. Μάλιστα το δικαστήριο, κατά πλειοψηφία, έκρινε την αναστέλλουσα δύναμη της έφεσης και ο 35χρονος δεν επιστρέφει στη φυλακή.

Από το πρωί στο δικαστήριο Ηρακλείου κατέθεσαν οι συγγενείς του 35χρονου και του 61χρονου.

Σύσσωμη η οικογένεια φαίνεται πως στηρίζει τον πατροκτόνο λέγοντας πως ήταν «η κακιά στιγμή».

Τόσο η θεία του 35χρονου όσο και η γιαγιά του με δάκρυα στα μάτια μίλησαν με καλά λόγια για την σχέση των δύο ανδρών ενώ σημείωσαν πως ένας καυγάς σε συνδυασμό με την κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ από τον πατροκτόνο είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 61χρονου.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος μίλησε για τις εξαρτήσεις του σε αλκοόλ και κάνναβη λέγοντας πως εκείνη την ημέρα είχε πιει αρκετά.

Το «μοιραίο» βράδυ

Ο 35χρονος γιος, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Νεάπολης, φέρεται να είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σε καφενείο της περιοχής όπου διασκέδαζε μαζί με το θύμα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε αφού πατέρας και γιος επέστρεψαν σπίτι τους. Εκεί φαίνεται ότι πιάστηκαν στα χέρια, με τον 61χρονο να σωριάζεται τελικά στο πάτωμα.

Ο 35χρονος, σε κατάσταση μέθης, έπεσε για ύπνο δίπλα στον πατέρα του. Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, δεν αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός μέχρι την ώρα που τον ξύπνησε η συγγενής τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share