Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τεχεράνη: Αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες παίρνει φωτιά!(video)

Τρόμος!

20 Μαρτίου 2019 09:30
Τεχεράνη: Αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες παίρνει φωτιά!(video)

Τρόμος στην Τεχεράνη σημειώθηκε όταν αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες παίρνει φωτιά! Σώοι είναι βέβαια οι 100 επιβάτες! Δεν έχουν σταματημό οι ειδήσεις για τα αεροπλάνα ειδικά μετά την τραγωδία με την Ethiopian Airlines και το Boeing ΜΑΧ!

Αεροσκάφος έπιασε φωτιά χθες Τρίτη κατά τη διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης και οι 100 επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, όπως έγινε γνωστό από τον επικεφαλής της υπηρεσίας Εκτάκτων Περιστατικών του Ιράν, που μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Συναγερμός στην Τεχεράνη: Αεροπλάνο με 100 επιβάτες πήρε φωτιά!

Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης, ενώ 50 επιβάτες παραμένουν εντός του αεροσκάφους, μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία την ώρα της προσγείωσης.

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών του Ιράν, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 100 άνθρωποι, ωστόσο οι μισοί εξ αυτών το εγκατέλειψαν, ενώ οι υπόλοιποι 50 παραμένουν εντός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα), ενώ στο σημείο έσπευσαν δέκα ασθενοφόρα.

Kαθηλώνονται τα τα Boeing 737 MAX 8 και MAX 9 με την απόφαση του Τραμπ

Η απόφαση των ΗΠΑ ακολουθεί την απόφαση αρκετών άλλων χωρών να καθηλώσουν στο έδαφος αυτού του τύπου τα αεροσκάφη, μετά την τραγωδία με την πτήση της Ethiopian Airlines
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα διατάξουν να καθηλωθούν όλα τα αεροσκάφη Boeing Co 737 MAX 8 και MAX 9 μετά την συντριβή του αεροσκάφους των Ethiopian Airlines, με 157 νεκρούς.

«Θα εκδώσουμε διάταγμα με επείγοντα χαρακτήρα για την καθήλωση όλων των αεροσκαφών 737 MAX 8 και 737 MAX 9 και την απαγόρευση των πτήσεων με αυτούς τους τύπους αεροσκαφών», τόνισε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Η απόφαση των ΗΠΑ ακολουθεί την απόφαση αρκετών άλλων χωρών να καθηλώσουν στο έδαφος αυτό το αεροσκάφος μεσαίων αποστάσεων, μετά την πρόσφατη συντριβή του 737 Max 8 της Ethiopian Airlines

Οι μετοχές της Boeing «έπεσαν» ακόμη περισσότερο μετά την ανακοίνωση του Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share