Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στον Άρειο Πάγο η παπαδιά που κατηγορείται για τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της! ''Δεν είχα εραστή απλά του μίλαγα στο τηλέφωνο''(video)

Τι ισχυρίζεται η ίδια!

19 Μαρτίου 2019 13:47
Στον Άρειο Πάγο η παπαδιά που κατηγορείται  για τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της! ''Δεν είχα εραστή απλά του μίλαγα στο τηλέφωνο''(video)

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κρέστενας, εκεί που ο εραστής της παπαδιάς είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο ιερέα.

Η παπαδιά είπε στον άντρα της καθώς να σταματήσει το αυτοκίνητο σε προσυμφωνημένο σημείο το δρόμου, στο ύψος των Κρουνών, ισχυριζόμενη ότι θέλει να κατέβει για φυσική της ανάγκη. Τότε απομακρύνθηκε εντέχνως και ο εραστής της εμφανίστηκε και σκότωσε τον ιερέα.

Η υπόθεση έφθασε στον Άρειο Πάγο όπου και δικάστηκε η παπαδιά. Στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου μετά το δικαστήριο μίλησε η ίδια δηλώνοντας αθώα και λέγοντας πως δεν υπήρξε πότε εραστής της ο άνθρωπος που σκότωσε τον ιερέα συζυγό της παρά μόνο ότι μίλαγε μαζί του στο τηλέφωνο.

Δείτε τι ομολόγησε:

Σάλος σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας: Παπαδιά, παρακολούθησε τον παπά και τον έπιασε με την... "περιπτερού"!

Ένας γοητευτικός αλλά… άτακτος παπάς έχει γίνει πρωταγωνιστής ενός ροζ σκανδάλου, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έχει κάνει άνω κάτω ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 42χρονος παπάς είχε έτσι κι αλλιώς πλούσιο παρελθόν εξαιτίας της ζωηρής ιδιοσυγκρασίας του της αδυναμίας του στο γυναικείο φύλο.

Μάλιστα, στο χωριό όπου πλέον λειτουργεί τον είχαν μεταθέσει από άλλη κοινότητα γιατί ο εν λόγω ιερέας είχε προκαλέσει μεγάλο «θόρυβο» εξαιτίας του παράνομου δεσμού που είχε συνάψει με μια ξανθιά ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

Καθώς η παπαδιά είχε καταλάβει τα… νυχτοπερπατήματα του συζύγου της, αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Η 35χρονη πρεσβυτέρα έμεινε άναυδη όταν είδε τον άντρα της και πατέρα των παιδιών της μέσα σε αυτοκίνητο να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την 38χρονη ξανθιά που διατηρούσε το περίπτερο σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Έξαλλη η απατημένη δε δίστασε να τους διακόψει ουρλιάζοντας με μένος και βρίζοντας.

Ο άντρας της προσπάθησε να την μάταια να την ηρεμήσει ώστε να μην τους ακούσουν οι κάτοικοι στο χωριό.

Η εξοργισμένη παπαδιά, ωστόσο, τον έσπρωξε και όρμησε στην περιπτερού η οποία είχε λουφάξει τρομοκρατημένη στα πίσω καθίσματα του μικρού αυτοκινήτου της, ώστε να προστατευτεί. Η 35χρονη, όμως, την άρπαξε, την ξεμάλλιασε και την άφησε σχεδόν γυμνή αφού έκανε κομμάτια τα ρούχα που φορούσε.

Παρά τις προσπάθειες του κληρικού να ηρεμήσει τα πνεύματα δεν κατάφερε τίποτα. Αντίθετα, ακούγοντας τις φωνές οι χωριανοί βγήκαν όλοι τις αυλές τους και γρήγορα μαθεύτηκε τι είχε συμβεί. Οι περιπέτειες του 42χρονου παπά έγιναν το hot νέο του μικρού χωριού και κανένα από τα μέλη της οικογένειάς του δεν είχε πρόσωπο να βγει έξω. Έτσι αναγκάστηκαν να τα μαζέψουν και να κάνουν καινούρια αρχή κάπου αλλού προηγουμένως κανονίστηκε η μετάθεση του παπά σε άλλη κοινότητα.

Η 35χρονη απατημένη σύζυγος αποφάσισε να ρίξει νερό στο κρασί της αφήνοντας πίσω όλα όσα συνέβησαν και να ζήσει ήρεμα και αξιοπρεπώς. Ωστόσο, λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο -στην προκειμένη περίπτωση τον σύζυγό της, καθώς ο παπάς συνέχισε τις κρυφές συναντήσεις με την 38χρονη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μάλιστα, ακολούθησε και δεύτερο ημίχρονο στον καυγά με αποτέλεσμα πλέον η πρεσβυτέρα να δείχνει αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον «άτακτο» άντρα της

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share