Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ροζ» κύκλωμα : ''Μου έλεγε διαρκώς ότι του χρωστάω χάρη και να μην αποφεύγω τη δουλεία.'' Μαρτυρίες σοκ των κοριτσιών του κυκλώματος!

Ανάμεσα τους 20χρονες Ελληνίδες φοιτήτριες και μια μαθήτρια

19 Μαρτίου 2019 12:31
«Ροζ» κύκλωμα : ''Μου έλεγε διαρκώς ότι του χρωστάω χάρη και να μην αποφεύγω τη δουλεία.'' Μαρτυρίες σοκ των κοριτσιών του κυκλώματος!

Εξαρθρώθηκε ''ροζ'' κύκλωμα που φέρεται να εξέδιδε 45 κορίτσια.

Εγκέφαλος» ένας 45χρονος φωτογράφος.Τουλάχιστον 15 Ελληνίδες είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος!
Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη που δηλώνει μαθήτρια Λυκείου.
Oι κοπέλες η μία 24 από τη Ρουμανία και η άλλη 20 ετών φοιτήτρια μαιευτικής οι οποίες μίλησαν στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσαν τη δικιά τους μαρτυρία για το κύκλωμα σωματεμπορίας στο οποίο εκδίδοταν. ''Μου έλεγε διαρκώς ότι του χρωστάω χάρη και να μην αποφεύγω τη δουλεία.'' ανέφερε χαρακτηριστικά η φοιτήτρια.

Δείτε τι ομολόγησαν στο παρακάτω βίντεο :

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share