Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία της 11χρονης εγκύου που έχει διχάσει το διαδίκτυο!

Ανατριχιαστικό!

18 Μαρτίου 2019 17:01
Η φωτογραφία της 11χρονης εγκύου που έχει διχάσει το διαδίκτυο!

Μια φωτογραφία με μια 11χρονη έγκυο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες και η εικόνα από μόνη της σοκάρει!

Ένα μικρό παιδί να κυοφορεί! Την φωτογραφία έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η σελίδα "Επανελληνισμός των Ελλήνων 3" στο Facebook! Πρόκειται για ένα 11χρονο κοριτσάκι από το Ισλάμ, το οποίο φαίνεται να είναι έγκυος!

Όσο για τα σχόλια που ακολουθούν ακόμα πιο σοκαριστικά!

Εμείς σας μεταφέρουμε την εικόνα αυτή και αφήνουμε τα σχόλια για εσάς! Σας θυμίζουμε βέβαια για την αντίστοιχη υπόθεση που είχε συμβεί στην Ελλάδα αρκετά χρόνια πριν!

Σάλος στην Αλεξανδρούπολη: Έστειλε για δεύτερη φόρα την σύζυγο του στο νοσοκομείο!

Δεν βάζει μυαλό ένας «νταής» από την Αλεξανδρούπολη που σακάτεψε στο ξύλο την σύζυγό του και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν το είχε ξανακάνει με αποτέλεσμα να εκκρεμεί η δίκη του.

Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, ενώ ο σύζυγός της παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ όταν καβγάδισε άγρια με την γυναίκα του το βράδυ της Παρασκευής και άρχισε να την ξυλοκοπεί αλύπητα, ξεσπώντας πάνω της όλη του τη μανία. Μάλιστα, της προκάλεσε τραύματα και με το αιχμηρό όργανο, αλλά όταν… πέρασε το μένος του, την μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του στο Περιφερειακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share